phishing

Son Dakika Afyon'da FETÖ'nün Gaybubet evlerine büyük operasyon 17 gözaltı

Son Dakika Afyon'da FETÖ'nün Gaybubet evlerine büyük operasyon 17 gözaltı

Son Dakika Afyon'da FETÖ'nün Gaybubet evlerine büyük operasyon 17 gözaltı
14 Kasım 2017 - 06:39 - Güncelleme: 14 Kasım 2017 - 06:46

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüt faaliyetlerine katıldıkları ve ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişi dün hakim karşısına çıkarıldı

 

 

Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonlar sürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi. Afyonkarahisar'da Ekim ayının sonunda FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alınmasının ardından 10 Kasım’da düzenlenen yeni bir operasyonla 17 şüpheli daha gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA GENÇLER ÇOĞUNLUKTA

Afyonkarahisar  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 17 kişi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından dün minibüs ile adliyeye çıkarıldı. 3'ü kadın 17 kişi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılırken, şahıslar arasında gençlerin çoğunlukta olduğu dikkat çekti.

Gözaltına alınan 17 şüphelinin FETÖ'nün yeni yapılanması olarak bilinen gaybubet evlerine yapılan ikin operasyon olduğu ve ilk operasyonda alınan 33 kişiye ilave olarak bu kişilerinde yakalandığı bilgisine ulaşıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum