phishing

Son Dakika Afyon’da gündüz kablo hırsızlığı

Son Dakika Afyon’da gündüz kablo hırsızlığı

Son Dakika Afyon’da gündüz kablo hırsızlığı
28 Ağustos 2017 - 11:49 - Güncelleme: 28 Ağustos 2017 - 13:43

Son Dakika Afyon’da gündüz kablo hırsızlığı

 

 

Afyonkarahisar Dinar Yıprak Köyü ( Çöl Ovası )’nda bulunan DSİ Sulama Trafolarının kablolarını Hırsızlar güpe gündüz çaldılar.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre Çöl Ovası Yıprak Köyü DSİ Sulama Trafolarına elektirik akımı olduğu halde direğe çıkan hırsız veya Hırsızlar Güpe gündüz tüm trafoların kablolarını çaldıkları bildirildi. Bayram mesaisine erken başlayan hırsızlar Çöl Ovasını mesken tuttu. Daha öncede defalarca Trafo kabloları çalınan DSİ’ye ait sulama trolarının kablolarını çalan hırsızlar gündüz vakti elini kolunu sallayarak tüm trafoların kablolarını çalarak köylüyü isyan ettirme noktasına getirdi.

 

 

 

Köylülerin mahsüllerini suladığı Çiftçinin ekmek kapılarına göz diken Hırsızlar ne kadar kablo varsa Elektirik akımı olmasına rağmen sökerek çaldıkları bildirildi. Güzergah’da Tatarlı başta olmak üzere mobese kameraları olduğu halde Çiftçiyi canından bezdiren hırsızlar için durumu  Jandarma ekiplerine bildiren  Çiftçiler  Jandarma ekiplerinden hırsızları bir an önce bulunması konusunda şikayetçi oldukları bildirildi. Konu ile alakalı olarak Jandarma ekipleri soruşturma başlattığı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum