phishing

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında mahkeme başkanından sanığa sert tepki

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında mahkeme başkanından sanığa sert tepki

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında mahkeme başkanından sanığa sert tepki
07 Mart 2018 - 14:54 - Güncelleme: 07 Mart 2018 - 21:40

Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında kamu davası açılan ve KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen tutuklu sanık Fatih Taşpınar ile eşi tutuksuz sanık Mürşide Taşpınar hâkim karşısına çıktı.

Hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık Fatih Taşpınar, “Ben ByLock kullanmadım, yazışmalar bana ait değil” dedi. Eşimle tatil yaptık Örgüt elebaşı FETÖ’nün talimatından sonra Bank Asya’ya para yatırmadığını belirten tutuklu sanık Fatih Taşpınar, “Bank Asya’ya birikimlerimi yatırdım. Hatta banka TMS’ye devir edildikten sonra banka müdürü beni tebrik etti. Otel toplantısına ise katılmadım sadece eşimle güzel bir tatil geçirmek için kaldım” diye konuştu.

Haberim yoktu

Tutuklu sanık Fatih Taşpınar’ın eşi tutuksuz sanık Mürşide Taşpınar ise hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmedi. Bank Asya’ya parayı eşi Fatih Taşpınar’ın yatırdığını ifade eden Mürşide Taşpınar, “Ben bankaya parayı çekmeye gidince öğrendim. Benim bunlardan haberim yoktu ve hiçbir şekilde örgüt içerisinde yer almadım” dedi.

Tanıklar dinlendi

Tanıklar Çiğdem Selamet ve Sabriye Dalmış’ın dinlenmesinin ardından tutuklu sanık Fatih Taşpınar’ın, ”Biz terörist isek herkes teröristtir ”sözlerine tepki gösteren mahkeme başkanı, “Burası ByLock’ta yazıldığı gibi TR değil, burası Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Mahkemeleridir” diyerek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.ODAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum