phishing

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında akrabasının ifadelerini doğruladı

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında akrabasının ifadelerini doğruladı

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında akrabasının ifadelerini doğruladı
18 Şubat 2018 - 22:05

Afyonkarahisar 2. Ağır ceza mahkemesinde görülen FETÖ davalarında örgüte ait şirketin ortağı olduğu gerekçesiyle yargılanan Ahmet Doğan ortaklığını doğrulayarak çocukların daha iyi eğitim almaları için şirket kurup okul açtıklarını iddia etti.

Akrabası Ahmet İpek’in kendisine okul fikrini açtığını kendisinin de bu fikri kabul ettiğini anlatan Doğan bütün işleri ortağı ve akrabası Ahmet İpek’in yürüttüğünü ve kendisinin işlerle pek alakasının olmadığını ifade etti.Otel toplantılarına katılmadığını ailesiyle sıksık kaplıcaya gittiklerini orada toplantının olmasının ise tamamen bir tesadüften ibaret olduğunu iddia etti.

Ahmet Doğan’ın verdiği ifadelerle alkalı olarak tanık olarak dinlenen tutuklu sanık Ahmet İpek ise akrabasının ifadelerini doğrulayarak,dersaneler kapatılınca ortaokul açtıklarını ve köylüsü Ahmet Doğan’ın işlerden anlamadığı işleri kendisinin yürüttüğünü ve akrabasının şirkette sadece sermayedar olarak bulunduğunu anlattı.

Dava ile alakalı olarak ifade veren diğer tanık olarak dinlenen tutuklu sanık Kadir Arslan ise verdiği ifadesinde sohbet toplantılarına gittiğini ve Ahmet Doğan’ı da orada gördüğünü iddia etti.

Dava ile alakalı olarak dinlenen tanık Abdullah Can ise verdiği ifadesinde Doğan’ın 15 Temmuzda yaşananları tiyatro olarak nitelendirdiğini ve Cumhurbaşkanı tarafından kurgulandığını ifade ettiğini duyduğunu belirtti.

Ahmet Doğan ile ilgili olarak mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum