phishing

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında adalet yerini buldu

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında adalet yerini buldu

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davasında adalet yerini buldu
07 Mart 2018 - 14:56 - Güncelleme: 07 Mart 2018 - 21:39

Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hâkim karşısına çıkan tutuklu sanık Ramazan Pınar, mahkeme heyetine “Adalet yerini bulsun” dedi. Mahkeme heyeti tutuklu sanık Pınar’a 9 yıl 3 ay ceza verdi.

Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hâkim karşısına çıkan tutuklu sanık Ramazan Pınar hakkında,FETÖ üyesi olmak, Örgüt üyeleri ile birlikte yurtdışına çıkmak, Bank Asya’da hesabının olduğu, örgütün gizli ve kriptolu haberleşme programı olan ByLock programını kullandığı, Eşinin örgüte müzahir şirketlerde çalıştığı iddia edildi.

ByLock kullanmadım Hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık Ramazan Pınar, “FETÖ Üyeliğimi kabul etmiyorum. ByLock programını yüklemedim ve kullanmadım. Bank Asya’ya birikimlerimi yatırdım. Gönüllü Eğitimciler Derneğini yasal olarak açtık ve 2015 yılında kapattık. Yurtdışı gezisi tamamen derneğin düzenlemiş olduğu gezidir” dedi.

Şartlar çok uygundu
Çocuğunu örgüte müzahir okula gönderdiği iddiasına ve cevap veren tutuklu sanık Ramazan Pınar, “Evim Ana Fen okuluna çok yakındı, şartları çok uygundu ve teşvik almıştı” diye konuştu. Tanık Süleyman Yıldırım’ın dinlenmesinin ardından tutuklu sanık Ramazan Pınar, mahkeme heyetinden tahliyesini ve beraatını talep etti.

Cumhuriyet Savcısı ise, tutuklu sanık Ramazan Pınar’ın FETÖ Üyesi olmak, Örgüt Üyeleri ile birlikte yurtdışına çıkmak, Bank Asya’da hesabının olduğu, örgütün gizli ve kriptolu haberleşme programı olan ByLock programını kullanması sebebiyle üzerine atılı suçtan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.”

Adalet yerini bulsun” dedi; 9 yıl 3 ay ceza aldı.

 Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hâkim karşısına çıkan tutuklu sanık Ramazan Pınar, mahkeme heyetine “Adalet yerini bulsun”dedi. Mahkeme heyeti tutuklu sanık Pınar’a 9 yıl 3 ay ceza verdi Tahliye mi talep ediyorum Son olarak tüm suçlamaları kabul etmeyen tutuksuz sanık Ramazan Pınar, “Mahkeme heyetinden tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum, adalet yerini bulsun” dedi. Duruşmaya ara veren mahkeme heyeti tutuklu sanık Ramazan Pınar’a 9 yıl 3 ay ceza verdi.ODAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum