phishing

Son Dakika....Afyon Belediyesi Basket takımı finallerde

Son Dakika....Afyon Belediyesi Basket takımı finallerde

Son Dakika....Afyon Belediyesi Basket takımı finallerde
21 Mayıs 2018 - 16:50

TBL Play-Off yarı final serisi 4. maçında Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, Selçuklu'yu 85-74 skorla mağlup ederek seriyi 3-1 üstünlükle tamamladı ve adını finale yazdırmayı başardı.

 

Karşılaşmada ilk dakikalarda dengede geçse de sonrasında 7-0 seri yakalayan Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı skoru 10-4 getirdi ve Selçuklu'ya erken bir mola aldırdı. Selçuklu moladan arka arkaya üçlüklerle dönse de yabancılarının yüzdeli oyunu sayesinde Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, farkı korumaya devam etti. Son bölümde Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı'nın iyi savunmasına rağmen içeri kateden Selçuklu, arka arkaya basketleri kaydederek maçın içinde kalmaya devam etti. İlk çeyrek 24-21 Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İkinci çeyreğe daha etkili başlayan Selçuklu, karşılaşmaya dengeyi de getirmeyi başardı. Ancak Cevher Özer' bu dakikalarda etkili olurken farkı tekrar Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı lehine açmasını bildi. İbrahim Yıldırım ve Hagins ikilisinden de çok önemli katkılar alan Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, farkı 3 dakika kala çift hanelere çıkararak önemli avantaj yakaladı. (39-28).Son bölümde dışarıdan hücum etmeyi tercih eden Selçuklu, iki kritik üçlükle farkı çeyrek sonunda tek hanelere çekmeyi başardı. İkinci çeyrek 42-35 Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı 'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı 'da Hagins (4/4 iki sayı yüzdesi), Selçuklu da ise Pilepic 9'ar sayıyla ilk yarının skorerleri oldular.

 

Üçüncü çeyrek Hagins ve Daniels'in karşılıklı sayılarıyla başladı. Boyalı alandan Selçuklu bu dakikalarda kayıpsız oynayarak rakibine yaklaşmaya başladı.Ancak Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, rakibini yine üç sayı çizgisindeki yüzdeli oyununun da katkısıyla rakibine geçit vermedi ve farkı çift hanelere çıkardı (59-49). Zorlama atışlarla maçın içinde kalmaya çalışan Selçuklu, bu atışlardan da eli boş dönmesiyle işini iyice zora soktu. Üçüncü çeyrek 62-51 Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Selçuklu son çeyreğe iyi ritim yakalayarak başlamasından dolayı ritim bozmak için erken molaya gitse de mola dönüşü ritmini korumaya devam eden Selçuklu farkı 4'e çekmesini bildi (60-64). Serkan Menteşe'yle üçlüğü kaydeden Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, rakibine geçit vermemeye devam etti. Tecrübeli oyuncuları Altan Erol ve Cevher Özer ile iyi ritim yakalayan Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı farkı tekrar çift hanelere çıkararak finale adım adım yaklaşmaya başladı.Organize hücumdan ziyade bireysel hücumlarla geri dönüş şansı arayan Selçuklu, özellikle dışarıdan isabet kaydetse de savunmada rakibini durduramayınca skorda geri düşmekten kurtulamadı. Karşılaşmayı 85-74 skorla kazanan Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı, seriyi 3-1 getirerek finale adını yazdırmayı başardı.

 

Karşılaşmayı Temsilcimiz Afyon Belediyesi Basket Takımı 'nda Cevher Özer ve Hagins 15'er sayı, İbrahim Yıldırım 14 sayı  ve Pullen 12 sayıyla tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadı. Selçuklu da ise Sertay Gürsu 23 sayı, Pilepic 14 sayı ve İzzet Türkyılmaz 10 sayıyla karşılaşmayı tamamladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum