phishing

Son Dakika….Aday gösterilmeyen Bolvadin Belediye Başkanı Kayacan bağımsız adaylık sinyali verdi

Son Dakika….Aday gösterilmeyen Bolvadin Belediye Başkanı Kayacan bağımsız adaylık sinyali verdi

Son Dakika….Aday gösterilmeyen Bolvadin Belediye Başkanı Kayacan bağımsız adaylık sinyali verdi
10 Aralık 2018 - 17:37

 

 

 

Akpartili Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan sosyal medya hesabından yayınladığı video ile adaylık sinyali verdi.  

Bugün açıklanan adaylar listesinde ismi bulunmayan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan sosyal medya hesabından bir video paylaşarak adaylık sinyali verdi. Kurtuluş Habere ulaşan iddialara göre dün akşam da taraftarlarıyla bir araya gelen ve Saadet Partililerle görüşmeler yapan Kayacan ve taraftarları için kendisinin bağımsız meclis üyelerinin Saadet yada Büyük Birlik Partisi’nden aday gösterileceğine dair iddialar ulaşmıştı. Kayacan tarafından aday gösterilmeyişinin hemen ardından yayınlanan videodaki ifadeler ise Fatih Kayacan’ın bağımsız yada bir parti çatısı altında siyasi hayatına devam edeceği sinyallerini verdi.  

Sözlerinin sonunda cumhurbaşkanının sözlerine atıfta bulunan ve” bizler halkın gücü üzerinde bir gücü tanımıyoruz” diyen Kayacan, “inşallah size geliyoruz sandığa geliyoruz dualarınızı desteğinizi bekliyoruz durmak yok yola devam diyoruz.” Diyerek bağımsız adaylık sinyalini verdi.

Kayacan’ın sosyalmedya hesabından yayınlanan videosunda yer alan konuşmanın çözümü ise aşağıdaki gibi ;

Bugün Akparti Genel Merkezi’nden yapılan açıklama çerçevesinde Bolvadin Belediye Başkanlığına aday gösterilemediğimizi  öğrenmiş bulunmaktayız.

Bizler beş yıldır Bolvadin’de birçok yapılamaz denilen icraatlara imza attık. Binalar yıktık yaptık yolları yeniden inşaa ettik. Birçok projeyi başarıyla tamamladık. Ama zannederim bir şeyde başarılı olamadık ki o da bolvadinimizin önünde yıllardır hizmetler karşısında engel olan bir güruhu  Bolvadin’de etkisiz hale getiremedik.

Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile bizler halkın gücü üzerinde bir gücü tanımıyoruz ve inşallah size geliyoruz sandığa geliyoruz dualarınızı desteğinizi bekliyoruz durmak yok yola devam diyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum