phishing

Şok Haber : Afyon şehir içi toplu taşıma araçları bugün neden çalışmadı

Şok Haber : Afyon şehir içi toplu taşıma araçları bugün neden çalışmadı

Şok Haber : Afyon şehir içi toplu taşıma araçları bugün neden çalışmadı
22 Şubat 2018 - 17:10

Şok Haber : Afyon şehir içi toplu taşıma araçları bugün neden çalışmadı?

 

Afyonkarahisar şehir içi taşımacılık şirketi AFSU'nun işletmeciliğini yaptığı şehir içi toplu taşıma araçları bugün çalışmadı.

Edinilen bilgilere göre bugün işe gidecekler duraklarda şehir içi toplu taşıma araçları beklediler ancak araçların gelmeyişi bir çok çalışanı madur etti.Çalışmayacağı daha önceden bildirilmeye konu ile ilgili olarak açıklama yapmayan AFSU şirketi yetkilileri ve il trafik komisyonu yetkilileri halkı madur ettiler.

Kurtuluş haberin elde ettiği bilgilere göre toplu taşımacılık şirketnin sözleşmesinin sona erdiği ve yeniden ihaleye çıkacağı bu sebeplede ihale yapılana kadar alanının belli olacağı sonrasında tekrar alan firma tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarının çalışmaya başlayacağı bildirildi.Geçmişte yapılan açıklamalarda AFSU şirketinin zarar ettiği ve şirketin tasfiye edilebileceği yolunda anketin yapıldığı da sosyal medyaya düşmüştü.AFSU yetkililerinin ihale sürecinde nasıl bir yol izleyecekleri ve ihaleye katılıp katılmayacakarına ilişkinde bir açıklama yapılmadı.

Şirketin sahibi olan minübüsçü esnafı ise AFSU şirketinin sürekli olarakk zarar etmesinden şikayetçi oldukları ve şirketin tasfiye edilmesini istedikleri yeteri kadar katkıyı yapamayacakları bazı esnafın ise daha önceden aldıkları kredileri ödemekte zorlandıkları bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde toplanan durak başkanlarının toplantısında ise şirketin geleceğinin konuşulduğu ve izlenecek yolun hep birlikte kararlaştırılacağı bildirildi.yapılan durak başkanları tolantısından haberi olmayan minübüsçü esnafı ise olaya tepki gösterdi.Bizim paramzıla kimler ne yapmak istiyor çalışan biz para bizim borç bzim birileri bizmle oynuyor dediler.

Toplu taşıma işinde daha önce faaliyet gösteren turex şirketinin sahibi Galip Şanlı'nın ihaleye girip girmeyeceği ise merek konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum