phishing

Şişli Belediyesi'nde Mobbing İddiası!

Şişli Belediyesi'nde Mobbing İddiası!

Şişli Belediyesi'nde Mobbing İddiası!
24 Mayıs 2018 - 23:40

Şişli Belediye’sinde DİSK/Güvenlik-Sen sendikasına üye olan işçilere belediye yetkilileri tarafından baskı yapıldığı iddia edildi. Görüştüğümüz sendika üyesi işçiler, belediye Güvenlik Müdürü ve amirler tarafından tehdit edildiklerini, sendikadan istifa etmezlerse başlarının belaya gireceğini söylediklerini ifade ettiler.

 

“Sendika Yönetimi Sahip Çıkmıyor!”

 

Sendika üyesi işçiler, durumdan DİSK/Güvenlik-Sen Genel Başkanı Serdar Arslan , Genel Merkez yöneticileri Doğan Özdemir ve Hüseyin Ünlü’yü de haberdar ettiklerini fakat ciddi bir girişimde bulunmadıklarını belirttiler. Merkez Disiplin Kurulu tarafından bu kişiler hakkında “ihbarcılık yapmaları“ nedeniyle sendikadan ihraç kararı alındığını ve geçtiğimiz günlerde haklarında “ görevi kötüye kullanmak” suçlamasıyla cumhuriyet savcılığınca dava açıldığını öğrendiklerini söyleyen işçiler, bütün olumsuzluklara karşı mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirttiler.

 

“ Mücadele Etmeye Çağırıyoruz! “

 

Yanı sıra Şişli Belediyesi’nde devam etmekte olan mobbing iddiaları ile ilgili Güvenlik İşçileri Meclisi tarafından şu açıklama yapıldı: ”İşçi Düşmanlarına Geçit Vermeyiz! Bizler Türkiye'nin dört bir yanında örgütlü, DİSK/Güvenlik-Sen İşçi Meclisleri üyesi işçileriz. Son günlerde sendikamız yönetimini gasp etmiş bulunan Serdar Arslan, Doğan Özdemir, Hüseyin Ünlü çetesinden cesaret alan patron temsilcilerinin sendika üyesi kardeşlerimiz üzerinde baskı kurma teşebbüslerini öğrenmiş bulunmaktayız. Şişli Belediyesi Güvenlik Müdürünün ve Amirlerin tehdit ve baskıları, sendika yönetimini gasp etmiş çetenin duyarsızlığı sonucu 55 işçi Disk Güvenlik Sen'den istifa etmiş, sendika merkezini gasp etmiş ihbarcı çete, işçilerin mücadele etme ve sahip çıkma çağrılarına yanıt vermemiştir. CHP Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü konudan haberdar etmiş bulunmaktayız. Ancak duyduk ki Güvenlik Müdürü denilen şaşkın, mafyöz ilişkilerine güvenerek güvenlik işçileri üzerindeki baskılarını artırmış. İşçileri sendikadan istifa etmeye zorluyormuş. İşçileri Müdürün mafyöz çevresi arayarak sendikadan istifa etmeleri yönünde tehditler ediyorlarmış. Biz Güvenlik İşçileri Meclisi olarak CHP Şişli Belediye Başkanı'nı son kez uyarıyoruz. Bu mafya şefini belediyesinde barındırmaya devam mı edecek? İşçi kardeşlerimizi tehdit eden, şiddet uygulayan Güvenlik Müdürü Mehmet Söyler' i son kez uyarıyoruz. Ayağını denk al. İşçileri tehdit etmekten vazgeç. DİSK/Güvenlik-Sen üyesi işçileri sendika yönetimini gasp etmiş üç ihbarcı muhbir' le karıştırma. Güvenlik-Sen İşçi Meclisleri olarak uyarıyoruz. Yapılacak en küçük usulsüzlüğün hesabını sorarız. Bütün güvenlik işçisi kardeşlerimizi mücadele etmeye çağırıyoruz. İşçi Düşmanlarına Geçit Vermeyeceğiz!

YORUMLAR

  • 0 Yorum