phishing

Sezonu beraber açtık:2-2

Sezonu beraber açtık:2-2

Sezonu beraber açtık:2-2
28 Ağustos 2017 - 10:38

Sezonu beraber açtık:2-2

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, sezonun 1’inci haftasında deplasmanda Tokatspor’a konuk oldu

 

Yeni sezona galibiyet parolası ile başlayan temsilcimiz Afjet Afyonspor, ilk haftada baştan aşağıya değişen Tokatspor’a konuk oldu. 22’inci dakikada Tugay ile öne geçen Jetler, bulduğu golün ardından deyim yerinse ise tam bir kâbus yaşadı. Yediği golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi Tokatspor, 26’da Yaşar, 34’te de Alperen’in golleri ile devreyi 2-1 önde kapattı. Son sözü ise 10 kişi kalan rakibi karşısında 90+1’de kafa golü ile Oltan Karakullukçu söyledi.

 

Hakemler: Yakup Bakır(***), Bülent Uzundoğan(**), Ali Tuna(**)

Tokatspor: Vedat(**), Hakan(**), Murat(**), Ömercan(**), Mehmet(**), Ali Kemal(**)Emre(Dk 90 Recep), Yaşar(**), Ercüment( Dk 83 Nezir), Batuhan(Dk 75 Arif), Alperen(**)

Afjet Afyonspor: Murat(**), Nazmi(***), Bayram(***), Serdar(***), İsmet(***), Ömer(***), Ali(***), Yasin(**), Tugay(Dk 76 Erdi), Murathan( Dk 82 Emre), Ömer Faruk(Dk 63 Oltan)

Sarı Kartlar: Vedat, Yaşar, Ercüment, Alperen(Tokatspor). İsmet, Murathan(Afjet Afyonspor)

Kırmızı Kartlar: Yaşar(Tokatspor)

MÜCADELEDEN DAKİKALAR

7’inci dakikada Yasin’in kullandığı köşe vuruşu sonrasında Ömer Faruk kafa vuruşunu gerçekleştirmek için yükseldi. Savunmanın temasına maruz kalan Ömer’in pozisyonunda maçın hakemi Yakup Bakır devam kararı verdi.

17’inci dakikada bir kez daha rakip kaleye gelen Afjet Afyonspor’da Ali’nin pası ile buluşan Yasin, istediği gibi vuramadı ve kaleci Vedat topu rahat bir şekilde kontrol etti.

GOL 22’inci dakikaya girildiğinde Yasin ile Ömer Çelik’in ver kaçları sonrasında Ömer’in pası ile topun kontrolünü sağlayan Murathan’ın arka direğe doğru ortaladığı topu iyi takip eden Tugay hiç bekletmeden gelişine vurdu ve kaleci Vedat’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL 26’ıncı dakikaya girildiğinde beraberlik golü için yüklenen ev sahibi Tokatspor’da kullanılan serbest vuruş sonrasında kaleci Murat topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Seken top, Yaşar’ın önünde düştü savunmaya rağmen vuruşunu gerçekleştiren Yaşar’ın şutu ağlar ile buluştu ve skor tabelasında eşitlik sağlandı. 1-1.

GOL 34’üncü dakikada bu kez öne geçme çabaları içerisine giren ev sahibi Tokatspor da Batuhan savunmayı rahat bir şekilde geçerek pasını Ercüment’e aktardı. Topu alan Ercüment hiç bekletmeden pasını Alper’e aktardı Alper’in sert ve düzgün vuruşu kaleci Murat’ı bir kez daha avladı ve durum ev sahibi ekip lehine 2-1’e geldi.

 

Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık dilimi Tokatspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı;

60’ıncı dakikaya girildiğinde Ömer Faruk Pasını Serdar’a verdi. Sağ kanadı adeta felç eden Serdar, ceza sahası yakınlarından vuruşunu gerçekleştirdi ancak top az farkla üstten aut’a çıktı.

GOL 70’inci dakikada bir kez daha etkili gelen temsilcimiz Afjet Afyonspor’da Oltan savunmayı aşarak pasını Serdar’a aktardı. Ceza sahasına kadar giren Serdar, kaleci ile karşı karşıya kaldı klas bir dokunuş ile topu bıraktı ancak meşin yuvarlak kalecinin bakışları arasında çok az bir fark ile paralel olarak yandan aut’a çıktı.

90+1’inci dakikaya girildiğinde bir kez daha beraberlik golü için yüklenen takımımız Afjet Afyonspor’da Yasin’in pası ile sağ kanatta buluşan Emre’nin ortasına Oltan yükseldi kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve Vedat’ı bu kez avlayarak takımının eşitlik sayısını getiren isim oldu. Karşılaşmada başka gol olmazken, taraflar sezonu 1 puan ile açtı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum