phishing

Sezen’den FETÖ ile mücadelede kararlılık mesajı

Sezen’den FETÖ ile mücadelede kararlılık mesajı

Sezen’den FETÖ ile mücadelede kararlılık mesajı
04 Haziran 2018 - 00:24 - Güncelleme: 04 Haziran 2018 - 00:36

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen gündemi değerlendiren bir açıklama yaptı. Sezen ekonomik tabloları değerlendirdi, FETÖ ile mücadelede kararlılık mesajı verdi.

 

“FETÖ ile mücadelede yolumuzdan dönmeyeceğiz”

 

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen gündemi değerlendirdi. Sezen açıklamasında, “Biz, milletvekili adaylarımız ile birlikte sahada çalışıyoruz. Biz 25 Haziran’da 6 milletvekilinin altısını daalmaya talibiz inşallah.Halkımızın teveccühü ile 6 milletvekilini alacağız. Biz biliyoruz ki değerli halkımız tercihini 16 yıldır yaptığı gibi yine istikrardan yine AK Parti'den yana yapacaktır. 24 Haziran seçimlerine 3 hafta gibi bir süre kaldı. Bu süre zarfında inşallah sıkılmadık el bırakmadan haklı davamız için ülkemizi ele geçirmek isteyen 7 düvele karşı durmak için devam edeceğiz. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sonrasında ülkemizin içeride ve dışarıda bu pisliklerden temizlemesi için yolumuzdan dönmeyeceğiz. Bu konuda tavrımız net ve açıktır. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak bu alçak örgütle mücadeleye devam edeceğiz. Bir yandan da ülkemizin beka sorununun çözülmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. “Kamu yerel birimlerinin idari ve mali özerkliklerini sağlayacağız” diyerek PKK terör örgütünün projesi olan özerklik sağlama vaadine karşı tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet anlayışı ile ülkemizi yönetmek için devam diyoruz. Dünya'da mazlumların sesi olmak için de devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

“Dünkü otel sayısı ile bugünkü otel sayısı istikrarın göstergesidir”

 

“Halkımız bunların her dönem çıkıp verdiği vaatlerekanmamaktadır” diyen Sezen açıklamasında, “Zaten vaat verdikleri de yok. Baktığınızda, yıkmak, satmak hatta parçalamak gibi vaatleri var. Hatırlayınız 90'lı yıllarda Türkiye'de iki anahtar dağıtanlar vardı. Kim ne veriyorsa 5 lira fazlasını verenler vardı.Her mahallede trilyonerler olacak diyenler vardı. Her köylüye traktör sözü verenler vardı.Bugün şu tabloya baktığınızda bunları vaat edenlerin siyasi dönemlerinde hiçbir vaatlerinin yerine gelmediğini göreceksiniz.Ta ki 2002 yılında AK Parti gelene kadar. Bugün baktığınızda istatistikleri değerlendirdiğinizde AK Parti bu vaatleri halka vermedi ama bu vaatler AK Parti döneminde gerçekleşti. Biz vaat ettiklerimiz ile birlikte vaat etmediklerimizi de gerçekleştirdik.Bunlarla birlikte oluşan istikrarla beraber bugün Türkiye dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alıyor. Türkiye G20 ülkeleri arasında en fazla büyüyen ve 16 sırada yer alan bir ülke. Biz bunları söylerken laf olsun diye söylemiyoruz. Bakınız Afyonkarahisar'da Termal asırlardır var olan bir değerdir.Bu termalin önceden bu kadar kullanım alanı var mıydı? Otel sayısı neydi, şimdi ne kadar? Çünkü istikrar var, haliyle yatırımcı tesisini kuruyor ve çalıştırıyor.Bugün şehrimizde işsizlik oranlarının en düşük olduğu seviyeyi görüyorsak bunun nedeni hükümetimizin doğru ekonomi politikaları ve istikrardır.Bugün Afyonkarahisar'da sağlık turizmi en ileri seviyeye geldiyse bu hükümetimizin verdiği desteklerle birlikte sağlammış bir imkandır. Bu imkanlar neticesinde işsizliğimiz düşüyor, ekonomimizi canlanıyor ve inşallah daha üst seviyelere doğru ilerliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum