phishing

Sevim : Mevlam Neyler,Neylerse Güzel Eyler

Sevim : Mevlam Neyler,Neylerse Güzel Eyler

Sevim : Mevlam Neyler,Neylerse Güzel Eyler
02 Kasım 2018 - 08:52

 

 

Akparti Bolvadin Belediye Başkan adayı Halil İbrahim sevim sosyal medya hesabından hemşerilerine seslendi.Sevim sözlerini şöyle sürdürdü;”

Bildiğiniz üzere , 10 Kasım 2018 günü Ak Parti İlçe Başkanlığımızda yapmış olduğum basın toplantısıyla Bolvadin Belediye Başkanı Aday Adaylığımı beyan ettim.O gün de belirttiğim gibi genel merkezimiz mevcut Belediye Başkanımızla devam etme kararı alabilir ya da yapılan temayül,anket ve saha çalışmaları neticesinde bayrağı daha ileriye taşıyacağımızı düşünüp şahsımı tercih edebilir.

Her iki ihtimalde de bizler partimize olan sadakatimizi ve bağımızı gösterecek kadim kentimizde Ak Parti’nin başarısı için dün olduğu gibi yarın da mücadele edeceğiz.

Daha evvel de özellikle belirttiğim gibi bizler rakip değil refikiz.

Ak Parti genel merkezimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bazı belediye başkanlarımızla devam etme kararı alırken bazılarında ise kan değişiminin uygun olacağını düşünmüş adayını ona göre belirlemiştir.

Ak Parti sadece bir siyasi parti değildir,Ak Parti bir davanın adıdır,Ak Partide siyaset yapan bütün kardeşlerimiz bilirler ki bulunduğumuz ya da talip olduğumuz vazifeler birer emanettir.Ancak bizler bu düşünce ve idrak içerisinde olduğumuz halde ne yazık ki,gerek bazı yerel gazetelerde, gerekse sosyal medyada zaman zamanda müstear isimlerle bir takım fitneci güruh gerçek dışı ve her iki tarafı da kırıcı birtakım söylemlerde bulunmakta,maksadını aşarak kraldan fazla kralcılık yapmaktadır.

Gönlünden şahsımı geçiren kardeşlerimi de,mevcut belediye başkanımızı geçiren kardeşlerimi de,sükunete davet ediyorum.

Değerli Kardeşlerim;

Her şeyden evvel bizler hemşehriyiz,birbirimizin düğününde de cenazesinde de bir aradayız,bundan sonra da bir arada olacağız.Bugünler gelir geçer ancak kırgınlıklar derin yaralar açar.Gelin elbirliğiyle kadim kentimize yakışır bir seçim geçirelim,gelin fitneye geçit vermeyelim,gelin birlik beraberliğimizin zedelenmesine müsade etmeyelim.

Attığımız her adımda yarının sahibinin yüceler yücesi Allah(C.C)olduğunu unutmayalım,her şeyden evvel ona tevekkül edelim,ve ilçemiz için en hayırlı olanın nasip olması için dua edelim.

Toplumda yaşayan bireyler olarak her birimizin ayrı ayrı sorumluluk taşıdığının altını çizmek istiyorum.

Biz gelmedik kavga için,

Biz gelmişiz sevi için.

Hakk’ın yeri gönüllerdir,

Gönüller yapmaya geldik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum