phishing

Sevgililer günü için hazırlanan özel çikolatalar ilgi hayli büyük

Sevgililer günü için hazırlanan özel çikolatalar ilgi hayli büyük

Sevgililer günü için hazırlanan özel çikolatalar ilgi hayli büyük
13 Şubat 2018 - 10:17

Afyonkarahisar'da bir grup üniversite öğrencisinin, ambalajına 14 Şubat Sevgililer Günü için anlamlı sözler yazdırarak hazırladıkları çikolatalar, büyük ilgi görüyor.

 

Afyonkarahisar'ın en işlek caddesinde sergi açan bir grup üniversite öğrencisi, Sevgililer Günü için hazırladıkları çeşitli büyüklükteki, ambalajında anlamlı sözlerin yazılı olduğu çikolataları satışa sundu.

 

Çeşitli renkler ve süslemelerle bezenmiş çikolataların ambalajlarında, "Bu çarpsın ki seni çok seviyorum", "Bir kelebeğin altındaki desenlerden bile güzelsin", "Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için sevdim" ve "Aşk imkansız birçok şeyi mümkün kılar" gibi anlamlı ve esprili yazılar yer alıyor.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) İngilizce öğretmenliği öğrencisi Yasin Altay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ambalajlarının tasarımlarını yaptıkları çikolataların, Sevgililer Günü'ne özel olduğunu söyledi.

 

Altay, çikolataların üzerlerine farklı anlamlı yazılar yadıklarını dile getirerek, "Fiyatlarımız çok uygun. Boyutlarına göre en küçükleri 5 lira, orta boyu 7,5 lira şeklinde. Yine kutu tarzında hazırladığımız çikolatalar da gramına göre 100-150 lira arasında değişiyor."

 

-"Sevginize sevgi katabilirsiniz"

 

 

Afyonkarahisar'daki çiftlerden sergilerine büyük ilgi olduğunu aktaran Altay, özellikle bayanların yoğun talep gösterdiğini vurguladı.

 

 

Altay, çiftlerin sevgi ve özlemini bu çikolatalarla anlatabileceğini vurgulayarak, "İstediğiniz şekilde sevginizi anlatan yazılarla sevginize sevgi katabilirsiniz. Uygun fiyatlarla 14 Şubat'ta sevgilinizin gönlünü alabilir, ağzını da tatlandırabilirsiniz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum