phishing

Sendikadan emekli olan üyelerine veda yemeği

Sendikadan emekli olan üyelerine veda yemeği

Sendikadan emekli olan üyelerine veda yemeği
17 Şubat 2018 - 23:17

 

Tarım-İş Sendikası Afyonkarahisar temsilciliği tarafından kurumdan emekli olan personele veda yemeği organizesi yapıldı.

Afynkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde çalışan işçi ve memurlar katıldı.

Veda yemeğine Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili Özden Dayı, Şube Müdüresi Elif Topaloğlu ve Şube Müdürü Halil Fidanile Tarım İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Feyzi ÖZER, İşyeri temsilcisi Muharrem GÜL ile emekli olan beş kişi ve çalışma arkadaşları katıldı.

Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Cemil Çoker ;”Bu akşam şahsım ile birlikte emekli olmuş 5 arkadaşımız,Tarım-İş Sendikası Afyonkarahisar temsilciliğinin organize ettiği veda yemeğinde idik.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde çalışan işçi kardeşlerimiz ile bizleri yalnız bıkmayan memur kardeşlerimiz ile hoş sohbet etme imkanı ve aynı zamanda tekrar bir helalleşme fırsatı bulduk.

Bu vesile ile İl Müd Vekilimiz Sn Özden DAYI’ya, Şube Müdüremiz Elif TOPALOĞLU’na ve Şube Müdürümüz Halil FİDAN’a ayrıca Tarım İş Antalya Şube Başkanımız Feyzi ÖZER’e İşyeri temsilcimiz Muharrem GÜL kardeşime ve hatırımızı sayıp bizimle birlikte olan ve organizasyon da emeği bulunan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Rabbim hepinize hayırlı emeklilikler nasip eylesin. Yolunuz bahtınız açık olsun.Bu vesile ile tekrar bütün mesai arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Bizden yana varsa helal hoş olsun.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum