phishing

Şehit polis memuru Seven'in cenazesinde gözyaşları sel oldu aktı

Şehit polis memuru Seven'in cenazesinde gözyaşları sel oldu aktı

Şehit polis memuru Seven'in cenazesinde gözyaşları sel oldu aktı
10 Şubat 2018 - 19:08 - Güncelleme: 10 Şubat 2018 - 19:27

Elazığ-Diyarbakır Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Şehit Polisimiz Recep Seven Emirdağ ilçesine bağlı Gözeli köyünde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Şehit Polisimiz Recep Seven’in cenazesi Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Daha sonra Emirdağ ilçemize bağlı Gözeli köyündeki evine götürülerek ve dualar edilerek helallik alındı. Şehit Polisimiz Recep Seven’in cenazesi helallik alınmasının ardından cenaze töreninin yapılacağı Emirdağ’a bağlı Gözeli Köy Mezarlığı önüne götürüldü.

 

Emirdağ’a bağlı Gözeli köyü mezarlığı önünde düzenlenen cenaze törenine, Şehidimizin yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren, Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Erkan Başkanı İkm. Alb. Ali İhsan İmre, askeri erkan, il müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şehit Polisimiz Recep Seven’in cenaze töreni Emirdağ İlçe Müftüsü tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı vatandaşlarımızın omuzlarında tekbir getirilerek Emirdağ’a bağlı Gözeli Köyünde hazırlanan mezarlığa defnedildi.

 

Şehit Polisimiz Recep Seven’in cenaze namazı sonrasında Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri şehidimizin ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı dilediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum