phishing

Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
08 Şubat 2018 - 23:03

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan 2 askerden 22 yaşındaki aslen Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinden olan ve uzun zamandır Safranbolu’da ikamet eden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın cenazesi, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Karabük Valisi Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti Karabük milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, şehidin Tunceli'de komiser yardımcısı olarak görev yapan eşi Hafize Nur Akpınar, babası İsmail ve annesi Ülker ile kız kardeşi Beyza Akpınar ile gaziler, Kardemir Karabüksporlu futolcular, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

EŞİNİN ÜNİFORMASINI GİYİNDİ

 

Hafize Nur Akpınar, törene üzerinde eşinin üniforması ile Beyza Akpınar ise ağabeyinin parkasıyla katıldı. Kalabalık sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı.

 

Törende şehidin eşi, annesi, babası ve kız kardeşi yan yana oturup birbirlerinin ellerinden tuttu. İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından kıldırılan cenaze namazında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, şehidin babasıyla yan yana saf tuttu.

 

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın cenazesi vasiyet ettiği Safranbolu Şehir Mezarlığı'ndaki Şehitlikte toprağa verilmek üzere cenaze aracına götürüldüğü sırada şehidin ailesi Türk bayrağına sarılı tabuta sarılıp öptü. Anne Ülker Akpınar, şehidin cenazesi cenaze aracına götürülürken elini Türk bayrağına sarılı tabuttan ayırmadı.

 

Şehit Ömer Bilal Akpınar'ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum