phishing

Seçme: ‘Naylon üyeler CHP’ye zarar veriyor!’

Av. Yusuf Onur Seçme, CHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı, “Naylon üyeler partimizin genlerini bozmaktadır. Partiye üye kazandırmaktan çok kendilerine koltuk kazandırmak için yapılan üyeler, seçimlere geldiğinde CHP’ye oy vermemektedirler”

Seçme: ‘Naylon üyeler CHP’ye zarar veriyor!’

Av. Yusuf Onur Seçme, CHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı, “Naylon üyeler partimizin genlerini bozmaktadır. Partiye üye kazandırmaktan çok kendilerine koltuk kazandırmak için yapılan üyeler, seçimlere geldiğinde CHP’ye oy vermemektedirler”

Seçme: ‘Naylon üyeler CHP’ye zarar veriyor!’
30 Kasım 2015 - 12:32

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Onur Seçme, 6 Aralıkta yapılacak kongrede Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Bir salonda düzenlenen yemekli toplantıda partililere hitap eden Seçme, “Gençlik gelecek, gelecek CHP” sloganıyla “Sokağımıza, mahallelerimize, sandıklarımıza ve en önemlisi cumhuriyetimize sahip çıkacağız ve bunu genç kadro ile yapacağız” dedi.

İl Başkanı Nevzat Ercan, Merkez İlçe Başkanı ve il başkan adayı Kemal Demirkırkan, il ve ilçe yönetim kurullarından bazı üyeler ve 6 Aralık’taki seçimlerde oy kullanacak 180 delegeden katılımcıların olduğu salonda, konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Seçme,

“Partimle annemin ve babamın il yöneticiliği görevleri sırasında daha çok küçük yaşlarda tanıştım. Lise yıllarımda lise gençlik komisyonunda çalıştım. Hepimizin de bildiği gibi bu şehir de solcu olmanın zorluklarını bende sizler gibi yaşadım” ifadesini kullandı.

 

TÜM PARTİ EMEKÇİLERİMİZİ KAPSAYACAĞIZ

Bazı öğrenci kulüplerinde aktif görev aldığını ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde seçim çalışmalarına katıldığını belirten Seçme, özetle şunları kaydetti: “Sorunların genç, dinamik gerçek Cumhuriyet Halk Partili ve partisinin başarısından başka bir düşüncesi olmayan bir kadro ile çözülebileceği savından hareketle çalışma arkadaşlarımla adaylığa karar verdik.

Temsil anlamında ciddi bir oranda ihtiyaç duyulan genç ve kadın ağırlıklı kadromuz ile bu göreve talip olduk.

Yoldaşlarım; bu büyük göreve talip olmak öncelikle yürek ister, emek ister Kemalist ve devrimci olmak ister

 Beni ve yönetimimde yer alacak arkadaşlarımın genç oluşunu dezavantaj olarak yansıtmaya çalışarak algı operasyonları yapmaya çalışan kesime sesleniyorum.7’den 77’ye tüm parti üyelerimizi tüm parti emekçilerimizi kapsayacağız. Bu yönde çalışıp sokağımıza, mahallelerimize sandıklarımıza ve en önemlisi Cumhuriyetimize sahip çıkacağımız ve bunu genç kadro ile yapacağız.

 

NAYLON ÜYELER PARTİDE SORUNA NEDEN OLUYOR

Kapı komşusunun sorunlarını bilmeyen, mahalle sorunları hakkında fikir sahibi olmayan, kentin sorunlarına uzak ve buna karşın çözüm önerileri olmayan kadrolarla başarı kazanmak mümkün değildir. Benim ve ekip arkadaşlarımın hedefi;  parti içi iktidar değil,  Altı oku, sokaklarda, varoşlarda, fabrikalarda tarlalarda fakültelerde köylerde, beldelerde ve her yer de dalgalandırmaktır.

Hepimizin de bildiği gibi parti içi iktidar ve gelecekteki beklentileri için kaydedilen naylon üyeler partimizin genlerini bozmaktadır. Partiye üye kazandırmaktan çok kendilerine koltuk kazandırmak için yapılan üyeler, partimizin ilçe başkanını, il başkanını ve hatta milletvekilini belirlerken oy verip sıra seçimlere geldiğinde partiye oy vermemektedirler.

Parti içi çekişmeler son bulmalı ve enerjimizi artık partimizin başarısı için yoğunlaştırmalıyız. Denenmiş değerlendirilmiş yıpranmış bir siyasi yapının başarı getirmeyeceğini hepimiz bilmekteyiz.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum