phishing

Savcılıktan Yusuf Karaca'ya takipsizlik

Savcılıktan Yusuf Karaca'ya takipsizlik

Savcılıktan Yusuf Karaca'ya takipsizlik
17 Mayıs 2017 - 23:11 - Güncelleme: 18 Mayıs 2017 - 19:46

Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay gözaltına alınan 4 gün göz altında tutulduktan sonra Adliye’de yapılan sorgularının ardından serbest bırakılan Yusuf karaca için savcılık takipsizlik kararı verdi.

 

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sandıklı ilçesi ve kent merkezinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından operasyon yapılmıştı.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yusuf Karaca, MYO Müdür Yardımcısı Mustafa Sandıkçı, Kısmet Necati Özenç ve 6 kişi gözaltına alınmıştı. 

Afyonkarahisar adliyesinde görülen davada Savcılık Yusuf Karaca için Takipsizlik kararı verirken Yusuf Karacanın yardımcısı ve FETÖ tutuklusu Abdullah Taytak'ın ise tahliye edildi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ünal Yılmaz
    6 yıl önce
    Güneş balçıkla sıvanmaz. Sana çamur atmaya kalkanlar günlerce yazı yazup acımasızca iftira atanlar rahat mı olacakla Yusuf Hocam? Ama onlar usanmazlar. Geçmiş olsun. Adına boşuna Yusuf koymamışlar.