phishing

Sandıklıspor, Kale Belediye maçı ile çıkış arayacak

Sandıklıspor, Kale Belediye maçı ile çıkış arayacak

Sandıklıspor, Kale Belediye maçı ile çıkış arayacak
16 Kasım 2017 - 17:51

Sandıklıspor, Kale Belediye maçı ile çıkış arayacak
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, ligin 9. Haftasında deplasmanda Denizli ekiplerinden Kale Belediyespor’a konuk olacak
SERCAN SAYIN-9. Hafta karşılaşmasında iki takım Denizli’nin Kale İlçe Stadında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Sandıklıspor’da, Sandıklı İlçe Stadı'nda teknik direktör Ufuk Sarı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.
KAZANMAMIZ GEREKEN BİR KARŞILAŞMA
Gerçekleştirilen antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sarı şu ifadelere yer verdi, “ Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Son iki haftaya baktığımızda Torbalı ve Yatağanspor müsabakalarında hem kendi saha avantajımızı kullanamadık hem de sahadan istediğimiz skorlar ile ayrılamayarak liderlik koltuğundan da ister istemez uzaklaşmak durumunda kaldık. Tabii henüz hiçbir şey bitmiş değil. İnşallah Kale Belediyespor deplasmanından galibiyet ile dönerek iddiamızı sürdürmek niyeti içerisindeyiz ve bunun yanında rakiplerimizin de puan kaybı yaşamalarını bekleyeceğiz. Bölgesel Amatör Lig dışarıdan kolay gibi görünen fakat çok zorlu bir lig ve biz bu sene inşallah bu ligde zirveye oynayan bir takım görüntüsünde yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum