phishing

Sandıklıspor, çıkışa geçecek

Sandıklıspor, çıkışa geçecek

Sandıklıspor, çıkışa geçecek
23 Kasım 2017 - 17:31 - Güncelleme: 23 Kasım 2017 - 17:32

Sandıklıspor, çıkışa geçecek

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Kale Belediyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığına uğrayan Sandıklıspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş, "Çıkışa geçeceğiz" dedi

 

SERCAN SAYIN- Kale Belediyespor’a karşı şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Başkan Öztopbaş, "Karşılaşmada istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Gol yollarında sıkıntı yaşadık. Genel anlamda da gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bunları atlatacağız. Çıkışa geçeceğiz. Daha iyi bir Sandıklıspor olacak" dedi.

ZORLU HAFTALAR

Sandıklıspor’un önümüzdeki 2 haftadaki rakipleri İzmir temsilcileri olacak. İlk olarak sahasında Ödemişspor’u ağırlayacak olan Yarenler, daha sonra deplasmanda Bozdoğan Belediyespor’a konuk olacak. Zorlu iki İzmir daha doğrusu Ege derbisine çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Mehmet Öztopbaş, "Sandıklıspor önümüzdeki 2 haftada zorlu maçlara çıkacak. Bunları kazanarak da toparlanacak. Kendimize geleceğiz. İlk olarak önümüzde iç sahada oynayacağımız Ödemişspor müsabakası var. Asıl şimdi taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onların da destekleri ile kazanarak iddiamızı sürdürmek ve 3 puanı almak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

7. HAFTADAN İTİBAREN KAYIP YAŞIYORUZ

Ligin 7. haftasına kadar iyi gittiklerini ancak bu haftadan itibaren evlerinde aldıkları Torbalıspor mağlubiyetinin ardından deyim yerinde ise toparlanamadıklarını da ifade eden Öztopbaş, “ Evimizde üst üste iki hafta maç oynuyoruz ve iki müsabakadan da istemediğimiz skorlar ile ayrılıyoruz. Tabii futbol bu her türlü sonuca açık olan bir durum. Evimizde oynadığımız müsabakalar ve son olarak deplasmanda oynadığımız Kale Belediyespor maçını da kazansaydık şu anda durumumuz çok farklı olabilirdi ama olmadı. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. İnşallah toparlayarak yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum