phishing

Sandıklı'da Seyit Onbaşılı Anma Programı düzenlendi

Sandıklı'da Seyit Onbaşılı Anma Programı düzenlendi

Sandıklı'da Seyit Onbaşılı Anma Programı düzenlendi
20 Mart 2018 - 14:51

Ülkü Ocakları Sandıklı ilçe başkanlığınca, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü'nün 103. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

 

19 Mart Pazartesi günü saat 12'de Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen programa, Sandıklı Belediye başkanı Mustafa Çöl, Ülkü Ocakları Sandıklı ilçe başkanı Ali Eren, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin Türk Eğitim Sen Sandıklı ilçe temsilcisi Kemal Yılmaz, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Seyit onbaşı canlı heykel performansının da olduğu anma programında katılımcılara Çanakkale menüsü olan Üzüm hoşafı ve buğday çorbası ikram edildi.

 

Seyit onbaşı canlı heykel performansı katılımcılar tarafından yoğun ilgi görürken, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Ülkü Ocakları Sandıklı ilçe başkanı Ali Eren:

 

"Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha yad ettik. "Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum