phishing

Sandıklı, yeni sezona 25 Temmuz’da başlıyor

Sandıklı, yeni sezona 25 Temmuz’da başlıyor

Sandıklı, yeni sezona 25 Temmuz’da başlıyor
22 Haziran 2017 - 23:07

Sandıklı, yeni sezona

25 Temmuz’da başlıyor

 

 

 

2017-18 Sezonu çalışmalarına 25 Temmuz tarihinde başlayacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Öztopbaş; Kadromuzu tamamladıktan sonra çalışmalarımıza belirtmiş olduğumuz tarihte kendi tesislerimizde start vereceğiz

 

 

ARİF YAĞCI-Bölgesel Amatör Lig’de yoluna devam edecek olan temsilcilerimizden Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları 25 Temmuz Salı günü başlayacak.

Hisar Belediyespor ile Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Kırmızı Beyaz’lı ekip, yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz Salı günü kendi tesislerinde başlayacak ve 10 gün boyunca hazırlıklarına Sandıklı’da ki tesislerinde devam edecek.

‘İDDİALI BİR KADRO KURUYORUZ’

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında açıklamalarda bulunan Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş; “Bildiğiniz üzere kadromuzu oluşturma çalışmalarına devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezona nazaran daha iyi, sıkı ve bir o kadarda iddialı bir kadro kurarak adımızı yeniden Spor Toto 3.Lige yazdırmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 24 Kişilik kadro oluşturup oluşturmayacakları sorusuna da cevap veren Başkan Öztopbaş; “ Şu anda elimizden geldiği kadar ince eleyip sık dokuyarak sağlam bir kadro oluşturma çabası içerisine girmiş bulunmaktayız. Tabii yeni getirilen kurallar çerçevesi içerisinde bizler de kadromuzu tamamlamak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

‘10 GÜN SANDIKLI, DAHA SONRA NEVŞEHİR’

2017-18 Sezonu çalışmalarına 25 Temmuz tarihinde başlayacaklarını ifade eden Sandıklıspor Başkanı Mehmet Öztopbaş; “Kadromuzu tamamladıktan sonra çalışmalarımıza belirtmiş olduğumuz tarihte kendi tesislerimizde start vereceğiz. Daha sonrasında ise bu 10 günlük sürenin ardından geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Nevşehir’e hareket ederek kampımızın ikinci etabını orada sürdürerek yeni sezona hazırlanmış olacağız” ifadelerine yer vererek sözlerini sonlandırdı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum