phishing

Sandıklı Ülkü Ocaklarından ücretsiz resim kursu

Sandıklı Ülkü Ocaklarından ücretsiz resim kursu

Sandıklı Ülkü Ocaklarından ücretsiz resim kursu
18 Ocak 2018 - 09:27

Sandıklı Ülkü Ocaklarından Ücretsiz Resim Kursu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sandıklı ilçe başkanlığınca ücretsiz resim kursu açıldı.

Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanlığı, liselerin güzel sanatlar ile üniversitelerin resim, grafik, moda ve tasarım bölümlerine hazırlık amacıyla açtığı ücretsiz kara kalem resim kursu devam ediyor. 18 Temmuzda başlayan resim kursu, Eylül ayında tamamlanacak. Resim kursunda öğrencilere, Salı ve Pazar günleri 2 gün boyunca eğitim veriliyor. Öğrenciler, kara kalem resim kursunda, oran orantı, desen, perspektif, dış mekan ve iç mekan, obje, hareketli ve hareketsiz figür çizimleri ile ilgili uygulamalı eğitim görüyor.

Devam eden resim kursundan faydalanmak isteyenler, Sandıklı Ülkü Ocaklarına başvurabilecekler. Sandıklı Ülkü Ocağı başkanı Ali Eren Konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " Kurs süresince öğrencilerimize, desen, obje, imgesel, karakalem teknikleri konusunda uygulamalı eğitimler vereceğiz.

Bu kursumuzun amacı öğrencilerimize resim sanatını sevdirirken, güzel sanatlar lisesi ve üniversitelerin özel yetenek sınavıyla öğrenci alan bölümler olan ; Baskı Sanatları, Çizgi Film (animasyon), El Sanatları Tasarımı ve Üretimi, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Fotoğrafçılık, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarımı, Heykel, Kültürel varlıkları koruma ve onarımı, Resim iş Öğretmenliği, Sahne dökorları ve kostümü, Seramik ve cam tasarımı, Tekstil ve moda tasarımı gibi bölümlere girebilmesi için gerekli bilgi ve eğitimi vermeye çalışacağız.

İlerleyen zamanlarda geleneksel Türk Sanatlarımızdan kurslarımız ücretsiz olarak devam edecektir." Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum