phishing

‘Sandıklı önemli yatırım bölgesi!’

‘Sandıklı önemli yatırım bölgesi!’

‘Sandıklı önemli yatırım bölgesi!’
26 Mayıs 2016 - 17:32

 

 

Belediye Başkanı Çöl: Sandıklı gün geçtikçe gelişmekte, Afyonkarahisar bölgesinin önemli yatırım ilçelerinden birisi olma konusunda gün geçtikçe ismini duyurmaktadır

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede yeni hizmete girecek olan seranın açılışına katıldı.

Sera sahibi Yusuf Ekim’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl, seranın açılışında yapmış olduğu konuşmada, “Sandıklı gün geçtikçe gelişmekte, Afyonkarahisar bölgesinin önemli yatırım ilçelerinden birisi olma konusunda gün geçtikçe ismini duyurmaktadır. Bizler Sandıklıda yapılacak her türlü yatırımı destekleme konusunda girişimcilere yardımcı olmaktayız” dedi. Açılış konuşmasının akabinde kurdele kesilerek yeni sera hizmete girmiş oldu.

Sera açılışında Köy TV mikrofonlarına da açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Çöl Sandıklı ve seracılık ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

GİRİŞİMCİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başkan Çöl açıklamasında, şunları kaydetti: “İlçe diğer sektörlerde olduğu gibi seracılık konusunda da girişimcilerimizi mahcup etmemiştir. Seraları da bulunan domatesler sağlıklı yetişmekte Türkiye ve dünyanın birçok bölgesine ihraç edilmektedir. Bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi de verimli toprakları olduğu kadar Sandıklı’nın güneşleme alanında Türkiye’nin en verimli saat diliminde olmasıdır. Yatırımcılara açılışını yapmış olduğumuz bu seranın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”  

Açılış yapıldıktan sera sahibi Yusuf Ekim tarafından açılışa katılan davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yemeğin akabinde serada incelemelerde bulunan Başkan Çöl, seranın işleyişi ve durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Mustafa Çöl, serada çalışan işçi kardeşleri ile de kısa bir süre sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum