phishing

Sandıklı lige hazır

Sandıklı lige hazır

Sandıklı lige hazır
18 Eylül 2017 - 20:38

Sandıklı lige hazır
23 Eylülde başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek olan Sandıklıspor antrenörü Ufuk Sarı, takımını değerlendirdi
SERCAN SAYIN- Başarılı Teknik Adam,  "Haftanın altı günü kendi tesislerimizde yaptığımız antrenmanlarla lig müsabakalarına hazırlanmaktayız. Tecrübeli ve gençlerden oluşan dinamik bir takım kurduk. Çalışmalarımıza çok yoğun bir şekilde devam ediyoruz. En son hazırlık maçını Kütahyaspor  ile oynadık hazırlık dönemini bitirdik. Şimdi ligi bekliyoruz ifadelerine yer verdi.
HATALARIMIZI EN AZA İNDİRİYORUZ
Tecrğbeli Teknik adam şöyle devam etti, “Hazırlık müsabakalarında ana hedefimiz lig maçlarında oynayacağımız sistemi oturtmak olduğu için skordan ziyade oyun olarak neleri iyi ve kötü yapıyoruz bunları değerlendiriyoruz. Maçlarda bölüm bölüm iyi yaptığımız doğruları çoğaltmak aynı zamanda kötü yaptığımız pozisyon hatalarını en aza indirmek için yoğun bir çaba içindeyiz.
HERŞEY PARA DEMEK DEĞİL
Ufuk Sarıi “Bal liginde ses getirecek bir takım olmak için başta başkanımız, yönetim kurulumuz , teknik heyet ve sporcular olarak çalışmaktayız. Bunu da başarabilecek güçte büyük bir camiayız. Grubumuz da çok güçlü ve iddialı  Ege takımları bulunmakta. Bunların hepsi maliyetli takımlar. Fakat şunu çok iyi biliyorum ki her şey para değil. Biz bunu kanıtlayacağız, hiç bir takımdan çekincemiz yoktur. Sadece rakiplerimize gerekli saygıyı duymaktayız. İsimleri ve maliyetleri bizim için hiç bir şey ifade etmiyor. İki temel amacımız var. Birincisi her müsabakadan puan veya puanlar almak. ikinci amacımız Afyonkarahisar  takımları içinde kendi aramızda oynayacağımız müsabakalarda ilk iki takım arasında yer almaktır.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum