phishing

Sandıklı Eski Ülkü Ocakları Başkanı fitne çıkartanlara sert çıktı

Sandıklı Eski Ülkü Ocakları Başkanı fitne çıkartanlara sert çıktı

Sandıklı Eski Ülkü Ocakları Başkanı fitne çıkartanlara sert çıktı
09 Kasım 2018 - 21:20

 

Görevden alınan Ülkü Ocakları Sandıklı ilçe başkanı Ali Eren sosyal medya hesabından bazı kişiler tarafından görevden aldırıldığına dair yapılan dedikodulara karşı sert çıktı.

Ali Eren’nin sosyal medya hesabında yer alan açıklama şöyle;” Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı olarak muhtelif şahısların baskısıyla görevden aldırıldığıma dair, yanlı ve kasıtlı, olduğunu düşündüğüm, haince fitnelikler çıkarılmaya çalışıldığı duyumlarını almaktayım.

Bahse konu duyumları çıkartıp yaymaya çalışan, kişi veya kişicikler bilmelidir ki; Ülkü ocakları Başkanlığı, Genel Başkanlıktan, en küçük birim olan belde başkanlığına kadar tüzük ve Genel başkanlık talimatları doğrultusunda hiyerarşik düzen içersinde dışarıdan müdahaleye izin vermeden ve itibar etmeden faaliyetlerini yürütür...

Şahsım, hizmet etmekten şeref duyduğum Ülkü Ocakları Sandıklı İlçe Başkanlığı görevimi gördüğüm lüzum üzerine iradem doğrultusunda kendi isteğimle bıraktım.

Bunun haricinde kasıtlı olarak çıkartılabilecek, dedi kodulara, fitneye mahal veren, söylentilere itibar edilmemesi, kamuoyundan saygıyla rica olunur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum