phishing

Sandıklı Belediyesi burs başvuruları başladı

Sandıklı Belediyesi burs başvuruları başladı

Sandıklı Belediyesi burs başvuruları başladı
22 Ağustos 2017 - 20:21

 

Sandıklı Belediyesi burs başvuruları başladı

 

 

 

KURTULUŞ-Sandıklı Belediyesi öncülüğünde SANJET A.ş  tarafından iki yıldır düzenli olarak üniversiteli öğrencilere verilen burslar için başvurular 21 Ağustos’ta başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, şu bilgileri verdi: “Sandıklı Belediyesi olarak 2017/2018 Eğitim ve Öğretim döneminde Üniversite öğrencilerimizi desteklemek için burs vereceğiz. Bildiğiniz gibi iki yıldır düzenli olarak vermiş olduğumuz burslar bu yıl ile üçüncü yılını dolduracak. Bu münasebetle bu yıl burs miktarlarını yüzde 50 artırma kararı aldık. Öğrenci kardeşlerimize daha fazla destek olarak üzerlerindeki yükü elimizden geldiği kadar hafifletmeye çalışıyoruz. Yeni başlayacak eğitim ve öğretim yılında bütün öğrenci kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyor, hedeflerini en kısa sürede gerçekleştirmeleri için Sandıklı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.”  

BAŞVURULAR SANJET MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜNE

Öte yandan, burs başvuruları 21 Ağustos 2017 tarihinde başladı. Başvurular 15 Eylül tarihinde sona erecek. Burs başvuruları bu sene Yeni Belediye İş Hanı 5. katta bulunan Sanjet Muhasebe Müdürlüğüne bizzat yapılacak.

Sandıklı Belediyesi’nden verilen bilgide, “Geçen yıllar burs alan ve bu yıl tekrar burs alacak öğrencilerimiz istenilen belgeleri tekrar getirerek evraklarını güncel tutacaklardır” denildi.

Açıklamada, başvuru için istenilen belgeler şöyle sıralandı: Öğrenci belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, nüfus kayıt örneği, transkript, ikametgah belgesi.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum