phishing

Sandıklı Belediyesi Antalya Fuarında farkını fark ettirdi

Sandıklı Belediyesi Antalya Fuarında farkını fark ettirdi

Sandıklı Belediyesi Antalya Fuarında farkını fark ettirdi
04 Nisan 2018 - 10:22 - Güncelleme: 04 Nisan 2018 - 21:38

Sandıklı ilçemizin adını her platformda duyurmaya çalışan Sandıklı Belediyesi 4 yıllık süre zarfında gerek yurt içi gerekse yurt dışında organize edilen fuarların aranan yüzü haline geldi.

Son olarak 8. Antalya City Expo Şehircilik ve Teknoloji Fuarında boy gösteren Sandıklı Belediyesi standımız yine katılımcıların ilgisini çekerek adından övgüyle söz ettirdi.

Antalya’da ANFAŞ City Expo’da açılan fuara Sandıklı Belediye Başkanımız da teşrif ederek standa gelen vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini, belediye başkanlarını ve protokol üyelerini bizzat kendisi misafir ederek Sandıklımız ile ilgili bilgiler verdiler.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Çöl; “8. Antalya City Expo Şehircilik Fuarı bilindiği gibi Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği Koordinatörlüğünde çalışmalarını yürütmektedir. Bizler hem Akdeniz Belediyeler Birliği meclis üyeliğimiz, hem de ilçemizin tanıtımında katkıda bulunabilmek adına burada bulunuyoruz. Sandıklımızı katılabildiğimiz her platformda temsil ederek adını duyurmak, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızın popülaritesini arttırmak, kaplıcamızın şifalı sularının daha fazla vatandaşımıza hizmet vermesini sağlamak amacındayız. Sandıklımıza artık Türkiye’nin dört bir tarafından fuar davetleri gelmekte, programımıza uygun olanlara katılarak ilçemize geri dönüşler sağlanmaktadır. Ben bu bağlamda bizlere destek olan Sandıklı dışındaki vatandaşlarımıza, fuarlara giden personellerimize, organizasyon firmalarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum