phishing

Şampiyonluktan vazgeçmedik

Şampiyonluktan vazgeçmedik

Şampiyonluktan vazgeçmedik
16 Ekim 2017 - 20:41

Şampiyonluktan vazgeçmedik

 

Dinar Belediyespor takımının yöneticisi İrfan Yılmaz, Kayıhan Belediyespor karşısında beklenmedik bir beraberlik aldıklarını ifade etti. 

 

SERCAN SAYIN- Dinar Belediyespor takımının başarılı yöneticisi İrfan Yılmaz Süper Amatör Ligin 3. haftasında evinde Kayıhan Belediyespor karşılaşmasında ummadıkları bir beraberlik aldıklarını belirtti.  Yılmaz yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak "Net pozisyonlar bulduk ve ilk yarısını 2-0 önde kapattık.” dedi.

FUTBOLCULARIMA GÜVENİM TAM

Dinar Belediyespor’un yöneticisi İrfan Yılmaz, şunları belirtti: "Verdiğimiz görevi taktiksel anlamda oyuncularım harfiyen yerine getirdi. Ligde zirve mücadelesi veren birçok takıma rahatlıkla çelme takabilecek bir takımla berabere kaldık. Kayıhan  kadrosuna yaptığı takviyelerin ardından son dönemlerde gerçekten coşkulu oynuyordu ama biz onlara karşı iyi hazırlandık. Ancak ikinci yarıda oynadığımız oyun bize yakışmadı" ifadelerini kullandı.

Takım kadrosunda yer alan her futbolcusuna her zaman güvendiğini ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcunun ruhunu, kalbini çok iyi bilen insanlardanım. Futbolcularıma her zaman güvenmişimdir” ifadelerine yer verdi.

ŞAMPİYONLUĞA HALEN TALİBİZ

Yılmaz, “Bütün oyuncularıma aynı mesafedeyim. Hepsine kalbimin açık olduğunu her zaman oynayabileceklerini, her zaman yedek de kalabileceklerini açık açık söylüyorum. Bundan sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum.Kayıhan belediyespor maçında her şey istediğimiz gibi gitmedi.. Daha farklı da kazanabilirdik. Kayıhan’a karşı net pozisyonlarımız var, ancak sonu bu olmamalı idi." değerlendirmesinde bulundu. Ligde Dinarspor’un artık rayına oturduğunu ifade eden Yılmaz: “Ligde bana göre en kötü futbolumuzu Kayıhan belediyespor maçında oynadık. Halen kimsenin şampiyon olacağının bu ligde garantisi yok, Dinarspor olarak bu ligde şampiyonluğa halen talibiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum