phishing

Şampiyonluğa 6 Bin Kilometre Var

Şampiyonluğa 6 Bin Kilometre Var

Şampiyonluğa 6 Bin Kilometre Var
21 Ağustos 2017 - 21:45

Şampiyonluğa 6 Bin Kilometre Var

 

Serik Belediyespor 2017-2018 Futbol Sezonunda, BAL 8. Grupta Mücadele edecek. Sandıklspor bu sezon sonuna kadar şampiyonluk için yaklaşık 6000 kilometre yol yapacak

 

SERCAN SAYIN- Kırmızı Beyaz’lı takımımız 2017-2018 Futbol Sezonunda 8. Grupta,3 Aydın, 3 Denizli, 3 İzmir, 2 Muğla, Afyon ve Uşak takımları ile şampiyonluk yarışına girecek. Sandıklıspor Futbol Takımı geçen sezondan farklı olarak bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta şampiyonluk hedefi ile lige başlayacak.

RAKİPLERİMİZ DEĞİŞTİ

Bu sezon 8. Grupta mücadele edecek olan illerde değişiklik olması ile birlikte Sandıklı’nın rakipleri de değişmiş oldu. Yaklaşık iki sezondur Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklı, Antalya, Kütahya, Konya, İzmir takımları ile de müsabakalar yapmıştı. Bu sezon ise bu illerin takımları başka gruplara dağıldı. Bu illerin yerinde BAL 8. Gruba Aydın ve Uşak takımları eklendi.

İŞTE RAKİPLERİMİZ

Sandıklıspor’un 2017-2018 Futbol Sezonunda, BAL 8. Grupata mücadele edeceği rakipleri şöyle; Hisar Belediyespor, Sökespor, Bozdoğan, Kuşadası, Çal, Denizli A Spor, Kale Belediyespor, Dikili, Çiğli, Ödemiş, Çiftay Yeşilova, Torbalı, Yatağan, Ortaca Bld. Spor.

ŞAMPİYONLUKTAN AŞKA GAYE YOK

Temsilcilerimizden Sandıklıspor Futbol Takımı bu sezon başında kurmaya başladığı iddialı kadro ile şimdiden şampiyonluğun en büyük favorilerinin başında geliyor. BAL'da yer alan bir çok takım arasında yaptığı transferlerle oldukça ses getiren Sandıklı, teknik patronluk koltuğunu da tanınmış spor adamlarından Ufuk Sarı’ya teslim etmişti. Kurulan güçlü ekip ve herkesçe bilinen güçlü taraftar desteği ile Kırmızı Beyazlılar 2017-2018 Futbol Sezonunda kat edeceği 6000 kilometre yol sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum