phishing

Şampiyon Yeniyol İlkokulu oldu

Şampiyon Yeniyol İlkokulu oldu

Şampiyon Yeniyol İlkokulu oldu
21 Mayıs 2017 - 19:20 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 09:29

Şampiyon Yeniyol İlkokulu oldu

 

KURTULUŞ-Dinar  Milli  Eğitim  Müdürlüğü ve Yeniyol  ilkokulu tarafından organize edilen, 2016­- 2017 Eğitim  Öğretim Yılı  (EKAP) Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi  kapsamında gerçekleştirilen  “İlkokullar  Arası  Futbol  Turnuvası ” tamamlandı. Futbol turnuvasına  merkez  ilkokullarından 7 takım katıldığı bildirildi. Turnuva sonucunda  şampiyonluk  kupasını Yeniyol  İlkokulu kazanırken, ikinci Şakir Ünver  ilkokulu, üçüncü Yunus  Emre  İlkokulu olmuştur. Törende konuşma yapan Yeniyol  İlkokulu  Müdürü Fatih Ocak, “Çocuklarımız, burada yeteneklerini sergiliyor. Bizim amacımız kaybedenin, kazananı tebrik etmesi, öğrencilerimize centilmenlik ve sportmenlik duygusunu aşılamaktır. Turnuvamıza katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Birinci olan takımı, ve diğer takımları kutluyorum” dedi.

 

GÜZEL BİR TURNUVA OLDU

Turnuvanın  ödül  törenine  Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Şube Müdürleri,

okul müdürleri katıldılar. Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu ise “Güzel bir turnuva oldu. Yeniyol İlkokulu  tarafından tertip  edilen  turnuvaya katılan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Turnuvadaki amacımız, çocukların sosyal gelişimini sağlamak onları yarışma ortamına dahil ederek kolektif  başarıyı yakalamalarını sağlamaktır. Bu anlamda biz finali izledik, çocuklarımızın hırsı takdire şayandı. Hem Yeniyol İlkokulu öğrencilerimizi hem de Şakir Ünver İlkokulu öğrencilerimizi kutluyorum. Bu tür yarışmalarda bir tane birinci olacak, bundan sonraki turnuvada daha çok çalışan bir okulumuz dereceye girecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

TAKIMLARA KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kupa töreninde şampiyon olan Yeniyol İlkokulu’nun kupasını  Milli Eğitim Müdürü  Hasan Tahtaoğlu,  ikinci olan Şakir  Ünver İlkokulu’nun kupasını Şube Müdürü  Mehmet Ceylan ve üçüncü olan Yunus Emre İlkokulu’nun kupasını  Şube Müdürümüz Ali Güneşdoğar verdi.Turnuvaya  katılan diğer okullara da protokol üyeleri tarafından Katılım  Belgeleri verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum