phishing

Salar’dan önemli bir adım daha:2-1

Salar’dan önemli bir adım daha:2-1

Salar’dan önemli bir adım daha:2-1
22 Kasım 2017 - 17:38

Salar’dan önemli bir adım daha:2-1

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de 8. Hafta heyecanı Bolvadin Belediyespor ile Salar

Belediyespor arasında oynanan müsabaka ile başladı

 

SERCAN SAYIN- Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan BolvadinBelediyespor ile Salar Belediyespor, karşı karşıya geldiler. Zorlu 90 dakikalık dilimden galip ayrılantaraf, 2-1’lik skor ile yeşil beyazlı ekip, Salar Belediyespor oldu.

MÜCADELEDEN DETAYLAR

Dakikalar 20’yi gösterdiğinde gelişen Salar Belediyespor atağında topla buluşan Halil, savunmanın zaafını deyim yerinde ise iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı Yeşil-Beyaz’lı ekip Salar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

GALİBİYET GOLÜ İKİNCİ YARIDA GELDİ

Karşılaşmada ikinci yarıya girildiğinde bu defa etkisini gösteren taraf, Mustafa Keser’in öğrencileri Bolvadin Belediyespor oldu. Beraberlik golü için yüklenen Bolvadin 65’inci dakikaya girildiğinde Bolvadin Belediyespor bir penaltı vuruşu kazandı. İtirazların değiştirmeyeceği karar sonrasında topun başına geçen Beyaz, penaltı atışını gole çevirdi ve durumu 1-1’e getirerek eşitliği sağladı. Yediği golün ardından bu kez öne geçme çabaları içerisine giren SalarBelediyespor, 75’te bir atak geliştirdi ve Uğur ile durumu 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmazken, Salar Belediyespor, şampiyonluk yarışında üst üste ikinci kez galip gelmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum