phishing

Şairler Şiirlerini Afrin İçin Okudular

Şairler Şiirlerini Afrin İçin Okudular

Şairler Şiirlerini Afrin İçin Okudular
10 Şubat 2018 - 19:36

 

 

Dinar yazarlar şairler kültür derneği tarafından hazırlanan, “ Şairlerimiz şiirleriyle Zeytin Dalı harekâtına destek veriyor” adlı program yapıldı.

 

Program Dernek Başkanı Yaşar Sağlamın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Yaşar Sağlam konuşmasında; “ Ülkemize yönelik tehdidin ortadan kaldırılması maksadıyla TSK nin 20 Ocak 2018 tarihinde başlattığı “Zeytin Dalı”  harekâtı başarıyla yürütülmektedir. Bu harekâtın başarıyla tamamlanması en büyük dileğimizdir. Bu harekât sırasında bu gün itibarıyla on sekiz askerimizi şehit verdik. Bu milletimizi derinden üzmektedir. Şairler duygulu insanlardır. Şairlerimiz bu harekât ile alakalı şiirler yazdılar. Bu gün sizlerle o şiirlerini paylaşacaklar. Ben bu vatan için, bu bayrak için şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” Dedi.

 

Şehitlerin aziz hatıralarına sunulmak üzere Bağlar Mahallesi muhtarı Gazi Yılmaz tarafından Kuranı Kerim okundu.  Dinar yazarlar şairler kültür derneği üyesi şairlerden, Abdurrahman Ertürk, Refik Kaplan, Mehmet Özcan, Rıfat Yiğit, Mehmet Sait Alaş ve Hasan Alpars tarafından yazılan şiirler beğeniyle dinlendi. Dernek Başkanı Yaşar Sağlam şair Ülker Aygün tarafından yazılarak bu gecede okunması istenilen şiiri okudu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum