phishing

Şahin ; Bizim İçin Varsa Yoksa İscehisar

Şahin ; Bizim İçin Varsa Yoksa İscehisar

Şahin ; Bizim İçin Varsa Yoksa İscehisar
03 Kasım 2018 - 08:27

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Tarafından ,Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanlığı için Aday gösterilen Ahmet Şahin ,İscehisar Demokrat Parti ilçe Başkanlığında Partililer ile bir araya geldi.

 

Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanlığı için Aday gösterilen Ahmet Şahin ,30 yıldır Kamu sektöründe edindiği tecrübeler ile Belediyeciliğin her alanında çeşitli ilçelerde ve İscehisar belediyesi dahil Belediye Başkan Yardımcılığını başarılı bir şekilde yaptığını ve emeklilik sonrası 2019 yılı yerel seçimlerinde, Gültekin Uysal gibi Demokrat Parti ‘ye Genel başkan ve Milletvekili çıkarmış köklü bir partiden ,Bizim için Varsa Yoksa İscehisar diyerek hizmete insanların gönüllerine talip olduklarını bu tecrübelerini insanlara ve ilçeye yansıtarak Hemşerilik Hukuku gözeterek Memlekete Hizmet istediğini bu nedenle Aday olduğunu belirtti.

 

Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanlığı için Aday gösterilen Ahmet Şahin sözlerine şöyle devam etti;

 

“Gültekin Uysal gibi Demokrat Parti ‘ye Genel başkan ve Milletvekili çıkarmış köklü bir partiden Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanlığına aday olduk. 08 Aralık 2018 günü Demokrat Parti Genel Başkanımız ve Milletvekilimizin katılımı parti teşkilatımız ve vatandaşlarımızın katılımı ile Aday tanıtımı gerçekleştireceğiz bu nedenle bu gün burada toplandık.” dedi.

 

Belediyeciliğin İnsanın doğumundan ,ebediyete intikaline kadar insan merkezli olduğuna değinerek, Seçilmesi ile Vatandaşlara ve İscehisar ilçesine güzel projeler ile hizmet edeceğini sözlerine ekleyerek bütün vatandaşları saygı ve sevgi ile selamladığını söyledi.

 

İscehisar Demokrat Parti ilçe Başkanlığında ki toplantıya ,Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanlığı için Aday gösterilen Ahmet Şahin, Demokrat Parti ilçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır ,Partililer ve yönetim kadrosu katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum