phishing

Sağlam Gidiyor

Sağlam Gidiyor

Sağlam Gidiyor
06 Mayıs 2018 - 19:17

AK Parti Milletvekili aday adayı olan ve yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden Cengiz Sağlam gittiği her bölgeden büyük destek görüyor. Sağlam’a destek veren vatandaşlar Emirdağ Bölgesinin yıllarca beklediği Milletvekiline kavuşmasının gerekli olduğunu dile getirdiler.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili aday adaylığını açıklayan Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkan Müşaviri olan Cengiz Sağlam gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Uzun yıllardır bürokrat olarak görev yapan Cengiz Sağlam aday adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor. İlçeleri ziyaret eden ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Cengiz Sağlam’a vatandaşlar büyük ilgi ve alaka gösteriyor.

 

Emirdağ vekil istiyor

 

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için teşkilat mensuplarından önce dualarını sonra desteklerini isteyen Cengiz Sağlam Emirdağ İlçesinin 24 yıldır Milletvekili çıkaramadığını söyledi. Vatandaşlarla bir araya geldiğini dile getiren Sağlam, “Vatandaşlarımızla hasbihal ediyorum. Nereye gittiysem herkes bana, ‘Artık Emirdağ bölgesinin bir milletvekiline ihtiyacı var’ diyor. Halkımız listenin ilk üç sırasında bir Emirdağlı aday görmek istiyor. Parti Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın destekleriyle bu olacaktır. Bizim inancımız bu yöndedir” dedi.

 

 

Ankara’da görev yaptığı dönemde Afyonkarahisar’dan gelen hemşehrileriyle birebir ilgilenen onların sıkıntılarını çözen Cengiz Sağlam dün ODAK’ı ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Rabia Güzbey ile bir araya gelen Cengiz Sağlam, “Biz Afyonkarahisar’a hizmet etmek için yola çıktık. Bu kutlu yolda bize görev verilirse elimizden gelenin en iyisini yapacağım. Aday adaylığımı açıkladıktan sonra gurbetçi vatandaşlarımızdan çok sayıda telefon ve tebrik mesajı aldım. Benim amacım şehrimizi daha iyi yerlere getirmek. Bunun içinde canla başla çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum