phishing

Saadet Selcen Hıdıroğlu: Kalbimin sesini dinledim

Saadet Selcen Hıdıroğlu: Kalbimin sesini dinledim

Saadet Selcen Hıdıroğlu: Kalbimin sesini dinledim
11 Mayıs 2018 - 13:48 - Güncelleme: 11 Mayıs 2018 - 14:41

AK Parti milletvekili aday adayları tek tek açıklanıyor. Son olarak dün bir basın toplantısı düzenleyen Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya hem başvuru yapan aday adaylarını tanıttı hem de seçim ile ilgili yasal süreç hakkında bilgi verdi.

2 Mayıs’ta temayül yoklaması yapılacak

Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya toplantıda yaptığı konuşmada, “24 Haziran seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı sürecinin 24 Nisan tarihi itibariyle başladı. 24 Haziran seçimleri için milletvekilliği aday adaylıkları yarın yani 29 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Aday adaylarımız için de 2 Mayıs Çarşamba günü temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Aday adayı başvurularının 29 Nisan’a kadar devam edecek. Aday adayı olmak isteyenler AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ile parti genel merkezine müracaatta bulunabilecek. 29 Nisan Pazar günü gece saat 24.00’a kadar müracaat edilebilecek” dedi.

“Halkımızın teveccühüne teşekkür ediyoruz”

“İlimiz için şu ana kadar partimizde aday adayı olanların sayısı 20’nin üzerine çıktı” diyen Akkaya konuşmasında, “Halkımızın teveccühüne teşekkür ediyoruz. Bu arada aday adaylarımız için 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek temayül yoklaması Fuar alanında gerçekleştirilecek. Temayülde üyeliği devam eden Genel Merkez Parti Kurucular Kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanları, Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkanı ve üyeleri, parti üyeliği devam eden aday adayı olmayan eski il başkanları, ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, parti üyesi ilçe belediye başkanları, parti üyesi il ve ilçe belediye meclis üyeleri, parti üyesi İl Genel Meclis üyeleri ve mahalle başkanları, parti üyesi 22, 23, 24, 25 ve 26. dönem aday adayı olmayan milletvekilleri oy kullanacak” ifadelerine yer verdi.

Saadet Selcen Hıdıroğlu: Kalbimin sesini dinledim

Akkaya’nın ardından aday adayları tek tek kendilerini tanıttı. İlk olarak eski belediye meclis üyesi Saadet Selcen Hıdıroğlu konuştu. Hıdıroğlu “Öncelikle 24 Haziran 2018 de yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması dilerim. Dört bir yandan hain şer odaklarınca kuşatıldığımız şu günlerde bu şer odaklarınca yapılan hain planları bozmak adına alınan erken seçim kararı üzerine gerek ekmeğini yediğim, doğduğum değil ama doyduğum şehir olan Afyonkarahisar'ımızdan, gerekse diğer illerde yaşayan gönül dostlarından gelen teveccüh dolu sözler duydum. Bunun üzerine bir dizi istişarelerde bulundum. Bu görüşmelerin sonunda kalbimin de sesini dinleyerek ben de elimi taşın altına koymak, vatanımıza, milletimize canım pahasına çalışmak için aday adayı olma kararını aldım” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum