phishing

Saadet Partisine CANSUYU Ziyareti

Saadet Partisine CANSUYU Ziyareti

Saadet Partisine CANSUYU Ziyareti
17 Ekim 2018 - 20:14 - Güncelleme: 18 Ekim 2018 - 14:17

 

 

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği ziyaretleri devam ediyor.

 

CANSUYU İstişare Heyeti olarak başlatmış olduğu "dayanışma - kaynaşma" ziyaretleri kapsamında, Saadet Partisinin misafiri oldu.

 

Saadet için Dayanışma içinde olmak

 

CANSUYU İstişare Heyeti, SP İl Başkanlığı makamında ağarlandı. Toplumsal müreffehlik ve Devletimizin Bekası için dayanışmanın ehemmiyetine değinen Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR; "her bireyin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla icra ve ifa etmesi, Milletimizin ve tabii ki Devletimizin istikbalinin istikrar kaynağı olacaktı. Bizler de CANSUYU olarak ihtiyaç sahiplerinin gıda- giyim olmak üzere 20 ayrı dalda eksikliklerinin giderilmesi açısından gayret sarf'ediyoruz" diyerek, derneğin gaye ve çalışma politikaları konusunda da bilgilendirmeler yaptı.

 

Cansuyu Olmak

 

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan ŞENEL, Cansuyu Heyetinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirirken; 'birlik - beraberlik ve en mühimi toplumsal saadetin olması açısından yardımlaşma ve dayanışma kuruluşlarına olduğu kadar, bizlere de bu anlamda çok büyük vazifeler düşmektedir. Siyasal politikamız gereği bu uğurda üzerimize düşen vazife olduğunda bizlerde 'CAN SUYU' olmaktan kaçınmayacağımızı belirtmekten onur duyarım. CANSUYU Temsilcimiz Mehmet Demir nezdinde İstişare Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum