phishing

Saadet Partisi Milletvekili adayı Yaşar Karakaya Dinar ziyaretleri

Saadet Partisi Milletvekili adayı Yaşar Karakaya Dinar ziyaretleri

Saadet Partisi Milletvekili adayı Yaşar Karakaya Dinar ziyaretleri
04 Haziran 2018 - 00:43

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yaşar Karakaya , ve beraberindeki ziyaret heyeti  ile seçim çalışmaları  kapsamında vatandaşları  ziyaret ettiler.

Ziyarette vatandaşla sohbet eden milletvekili adayı Yaşar Karakaya şu konuları değindi;

PROBLEMLERİ 16 YILDIR NEDEN ÇÖZMEDİNİZ ?

Türkiye Bir Ateş Çemberinin İçerisinde

24 haziran seçimlerine giderken, Türkiye'nin çözülmesi gereken bir çok acil problemi bulunmaktadır.Toprak ayaklarımızın altından kayıp gidiyor. Üslerimiz, Limanlarımız Emperyalist Batının emrine tahsis ediliyor. Terör tırmanıyor, ekonomi tepe taklak, hayat pahalılığı, işsizlik had safhada, milletçe borç batağındayız. Manevi erozyon aile yapımızı tehdit ediyor. Dış politikada tam bir iflas yaşanıyor. Türkiye bir ateş çemberinin içerisinde bulunuyor.

Çözecek Tek Parti Saadet Partisidir

Gidişatın vahameti gözler önündedir. Bu böyle gidemez. Acil müdahale ve çözüm gerekiyor, ama iktidar çözüm yerine, sorun üretiyorlar.Bütün bu problemleri çözecek tek parti Saadet Partisidir.

Şimdi seçim münasebetiyle yine karşımıza dikilip, 'Problemlerinçözeriz' diyenler çıkacaktır. Peki o zaman sormak gerekmez mi? 'Çözümünüz vardı da, neyi bekliyorsunuz? Niçin çözmüyorsunuz?, Niçin Milleti Mağdur ediyorsunuz?

Millet ittifakıyla Baraj sıfırlanmışlar.

Çözemezler, çünkü o ruhtan, o mayadan yoksunlar.İşte yine böylesine çok önemli bir zeminde seçime gidiyoruz.Çelikleşmiş kadrolarımızla, güçlü teşkilat yapımızla, 45 yıllık tecrübemizle, dertlere çare olacak projelerimizle Saadet Parti’miz bu seçimlerin de en iyi neticeyle çıkacaktır.Millet ittifakıyla Baraj sıfırlanmışlar.

Saadet Partisi; üretimi esas alan, emeğin sömürülmediği, hakça paylaşımı gözeten, mutlu ve müreffeh bir geleceğin adıdır.

#DEĞİŞTİR Saadet Gelsin

Saadet Partisi; "Önce Ahlâk ve Maneviyât" ın bayraktarlığını yapan partidir.

Gelin, 24 haziranda oylarımızı tertemiz bir gelecek vaad eden, birlik ve beraberliği savunan, güçlü, onurlu, izzetli, şerefli, şahsiyetli prensiplere sahip Saadet Partisine verelim, Saadet'e Erelim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum