phishing

Saadet Partisi Gençlik kolları ilçelerde çalışıyor

Saadet Partisi Gençlik kolları ilçelerde çalışıyor

Saadet Partisi Gençlik kolları ilçelerde çalışıyor
17 Ocak 2018 - 14:28

AfyonKarahisar Saadet Partisi gençlik kolları olarak Ocak ayı içerisinde ilçe ziyaretleri hamlemizi başlattık

1 haftalık programda sandıklı,hocalar,çay, iscehisar,bolvadin,suhut, ilçemizi ziyaret ettik.

İlçelerimizde esnafımızla ve genç kardeşlerimizle görüştük. Öncelikle gençlerimizin hem maddi hem manevi bir buhran içerisinde çaresizce çırpınışlarına şahit olduk. Tüm bunlar yaşanırken biz suni gündemlerle oyalanıyoruz. Ülkemizdeki sistemin bozukluğu yüzünden gençlerimiz heba oluyor göremiyoruz.

Türkiye'de son birkaç yılda;

Alkol ve madde kullanım yaşı 10'a

Sigara kullanım yaşı 12'ye düşmüş durumda

18-30 yaş arası intihar olayları %50 artmış durumda

Madden bunlar yaşanıyorken manen gençlerin zihinleri boşaltılıyor. Eğitim müfredatımızdaki çarpıklık yüzünden bir öğrenci dini bilgilerini almasına rağmen müslüman iken neden ateist oluyor?

Geniş bir pencereden bakıldığında gençlerimiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Afyonkarahisar Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak suni gündemlerle oyalanacak vaktimiz yok. Bizim gündemimiz gençlerdir.

Gayemiz gençlerimize bu karanlık ve engel dolu yolda ışık olmak, rehber olmaktır. Adaletsizliğin, çifte standart, yolsuzluğun, sömürünün olduğu batıl zihniyet yerine iyiyi, güzeli, doğruyu, faydalı esas alan Adil bir düzen getirmektir. Bu yolda önümüze birtakım zorluklar çıkacaktır. Bu davanın zor olduğunun şuurundayız ama Elhamdülillah biz Milli Görüşçülerde kolay insanlar değiliz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum