phishing

Ramazan 4. Günü İftar Menüsü

Ramazan 4. Günü İftar Menüsü

Ramazan 4. Günü İftar Menüsü
30 Mayıs 2017 - 16:41 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 16:45

Ramazan 4. Günü İftar Menüsü

 

Orucunuzu bir tane hurmayla açmak kan şekerinizin dengelenmesine yardımcı olacaktır. Uzun süren açlıktan sonra hızlıca yemek vücudunuzun dengesini bozabilir. Bu nedenle iftara bir porsiyon çorba (tercihen rahat sindirilebilen çorbalar; örneğin sebze çorbaları) ile başlayın ve ardından 15 dakika kadar kendinizi dinlendirin.

Midenizi yormadan gün içinde almanız gereken besinleri alın; örneğin bir porsiyon karbonhidrat ( dört yemek kaşığı makarna ya da bir parça pide) ve yanında bir porsiyon protein (kırmızı ya da beyaz et). Karbonhidratı yeteri kadar almanız size enerji verecektir. Bunların haricinde sindirime yardımcı sebze yemekleri tüketmeye dikkat edin.

 

Yayla Çorbası tarifi için tıklayın

İftariye Tabağı ve Armut Hoşafı tarifi için tıklayın

Kabak Mücver Nasıl Yapılır? Tarifi için tıklayın

Pide Poğaça tarifi için tıklayın

YORUMLAR

  • 0 Yorum