phishing

Pazar günü hep birlikte satada akıyoruz haydi Afyonnn

Pazar günü hep birlikte satada akıyoruz haydi Afyonnn

Pazar günü hep birlikte satada akıyoruz haydi Afyonnn
22 Şubat 2018 - 21:37

1990 yılında kurulan Etimesgut Belediyespor Kulübü ile 25 şubat pazar günü karşılaşacağız.

3000 kişilik Etimesgut Belediye Atatürk Stadyumu'nda oynadığımız maçta 0-0 berabere kalarak 1 puanla evimize dönmüştük.

Etimesgut Belediyespor ligte oynadığı 23 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik alırken 10 maçtan puan çıkaramadı. 23 maçta 24 gol atarken kalesinde 28 gol gördü. Etimesgut Belediyespor deplasmanda oynadığı 11 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik ile sadece 8 puan alabilmiştir. Rakibimizin en golcü futbolcusu 6 gol ile Eser Yayla'dır.

Afyonspor'umuz 12 maçtır evinde YENİLMİYOR!

Takımımız 23 maçta 15 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet ile 51 puan toplayarak ligin ikinci sırasında yer alırken 48 gol atıp kalesinde 15 gol görerek ligin en iyi averajına sahip durumda.

Bu sezon evinde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik alırken taraftarını arkasına alan Afjet Afyonspor bu sezon kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi.

Oltan Karakullukçu 16 golle en golcü futbolcumuz olurken Yasin Yener 9 golle oltanı takip ediyor.

Yüce Afyon halkı unutma bu şehrin başka takımı yok!

Pazar günü takımımızı şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamak için Zafer Stadı'na akın ediyoruz. Pazar günü oturmak yok, çekirdek yok, maç izlemek yok! Bizimle beraber kuzey kale arkasında takımımızı desteklemenizi istiyoruz. Bizim söylediğimiz her besteyi bilmek zorunda değilsiniz, alkışla ritim tutmanız bile takımımızı ateşlemeye yetecektir. Çekirdeğini evinde ye stadyum çekirdek yeme yeri değil. Unutma bu şehrin başka takımı yok.

YORUMLAR

  • 0 Yorum