phishing

Parsak’tan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı

Parsak’tan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı

Parsak’tan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı
02 Mayıs 2016 - 19:36

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Bu yıl Türkçülük Günü’nün, iç ve dış tehditlerin arttığı, milli birlik ve beraberliğimizin tartışmaya açıldığı bir döneme denk geldiğini kaydeden Parsak, mesajında özetle şu ifadelere yer verdi:

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ, DÜŞMANLARIN KARŞISINDA EN BÜYÜK ENGELDİR

“Türkiye Cumhuriyeti’nin devleti ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne karşı taarruzların gerçekleştirildiği bir ortamda Türk Milleti’nin yılmaz ve yorulmaz karakterinin kıymetini bir kez daha anlıyoruz. Türk Milleti’nin 3 Mayıs 1944 tarihindeki titreyiş ve kendine dönüşünün yıldönümünde benzer bir şahlanış ve toparlanmayı her vatandaşımızda görmenin özlemindeyiz. Türk Milliyetçiliği mücadelesi, kendisine reva görülen her türlü eza ve cefaya cesaretle göğüs germiş, yozlaşma ve yabancılaşmaya asla teslim olmamıştır. Türk’ün mücadele disiplini ve ahlakı, her yönüyle hüseyni bir duruş olarak tarihteki yerini almıştır.

Türk Milliyetçiliği’ni Anayasamızdan, toplumumuzun ve ruhumuzdan silmeye çalışanlar boşuna uğraşmaktadır. Türk Milliyetçiliği, her zaman olduğu gibi Türk Devleti’nin parçalanmasının karşısındaki en büyük güç, en büyük engeldir.”

 

BİZLERE BIRAKTIKLARI KUTLU EMANETİ TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Açıklamasında 3 Mayıs 1944 tarihinde yaşananlara dikkat çeken Mehmet Parsak, “3 Mayıs’ta yaşananlar, Türk Milliyetçiliği tarihinde önemli bir dönüm noktası olmuştur” diyen Parsak, şöyle devam etti:  Türk Milliyetçileri, tek parti döneminin işkencelerine karşı onurlu bir duruş sergileyerek inançları uğruna her türü bedeli ödemeye hazır olduklarını ispatlamışlardır. 3 Mayıs 1944 tarihinde başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Türkçülüğün yılmaz savunucusu Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere cezaevi işkencelerine göğüs geren, fikir ve yaklaşımları ile Türk – İslam Davası’na yön veren tüm sembol isimleri rahmet ve minnetle anıyorum. Bizlere bıraktıkları kutlu emaneti gurur ve kararlılıkla taşımaya devam edeceğiz.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum