phishing

Öztürk : Kanser hastalarından hiçbir ücret alınmıyor

Öztürk : Kanser hastalarından hiçbir ücret alınmıyor

Öztürk : Kanser hastalarından hiçbir ücret alınmıyor
25 Aralık 2018 - 10:58 - Güncelleme: 25 Aralık 2018 - 19:43

 

 

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Park Hayat Hastanesi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Öztürk konuk olarak katıldı. Öztürk hastanelerinde verilen hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

“İlaçla tedavi edilebilen her türlü kanser çeşidi merkezimizde tedavi edilebilmektedir” diyen Park Hayat Hastanesi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Öztürk, “Tedavi hizmetleri Amerika, Avrupa standartlarında yapılmaktadır. Son derece modern ve kaliteye önem veren, 5 yıldızlı otel konforunda, çok hızlı ve güvenle 7/24 hizmet verebilen bir merkeze sahibiz. Sertifikalı, onkoloji hemşiremiz ve benim desteğimle tedaviler çok rahat bir şekilde uygulanıyor. Yatarak ve oturur pozisyonda hastaların dileğine göre konfor sunumu sağlanıyor. Bu sayede hastalar sürekli gözlemimiz altında oluyor” diye konuştu.

“Erken evrede yakalanan hastaların yüzde 80’i iyileşir”

Onkoloji hastalarına tamamen devlet destekli olarak hizmet verildiğini ve hiçbir ücret alınmadığını belirten Öztürk, “Kanserin şeker hastalığı ve kalp hastalığı gibi bir hastalık olduğunu vurgulamak gerekir. Özellikle tümör evreleri düşünüldüğünde erken evrede yakalanan hastaların yüzde 80’inin tamamen iyileştiğini söyleyebiliriz. Hastaların bilmeyen kişilerin morallerini bozmalarına müsaade etmemeleri, doktorları ile her türlü şikayetlerini paylaşmaları gerektiğini öneririm” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kanser hastalarına beslenme konusunda da uyarılarda bulunan Park Hayat Hastanesi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Öztürk, her besinin mevsiminde tüketilmesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum