phishing

Özkaya STK’lar Çok Önemli

Özkaya STK’lar Çok Önemli

Özkaya STK’lar Çok Önemli
07 Haziran 2018 - 01:00 - Güncelleme: 07 Haziran 2018 - 02:28

Ak Parti Afyonkarahisar Milletekili ve Adayı AV. Ali Özkaya, Dinar Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Gül Çağlı ve diğer üyelerle birlikte seçim çalışmaları kapmsamında ilçede bulunan oda ve kooperatifleri ziyaret etti.

 

 

 

İlk olarak Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Can Bekle’yi ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya daha sonra Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe’yi, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü’yü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz’ı ve Dinar Pancar Ekicileri Başkanı Nuri Öztürk’ü makamlarında ziyaret etti.

 

      

 

Gittiği yerlerde Ak Parti’nin 2002 yılından bu tarafa yaptığı yatırımları anlatan ve yapılacak olan yeni projeleri paylaşan Ali Özkaya şunları söyledi, “24 Haziran 2018 günü ülkemiz için çok önemli ve tarihi bir seçim olacak.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bütün parti teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyor. Bizler de Dinar ve bölgesinde seçim çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Dinar’da oda ve kooperatiflerimizin önemi çok büyük. Onun için odalarımızı çok önemsiyoruz. AK Parti hükümetimiz Dinar’a eğitim, sağlık, ulaşım,  orman,  sosyal hizmetler ve daha pek çok alanda ve branşta bir çok yatırım gerçekleştirdi. Bundan sonra da yine Dinar ve bölgesi için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk işimiz Dombay Ovası kapalı sulama sistemi olacak. Çünkü buradaki çiftçilerimiz uzun bri süredir bu yatırımı bekliyorlar. İnşallah yenidönemde bu yatırım yapılacak. Bir de ilçeye soğuk hava deposu yapılması planlanıyor. Bu da yine çiftçilerimiz için büyük bir nimet olacak” dedi.

 

Taziye Ziyareti Yapıldı

 

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya oda ve kooperatif ziyaretlerinden sonra geçtiğimiz gün vefat eden Dinar Belediyesi eski Başkanı Muhammet Yıldırım’ın ağabeyi Tevfik Yıldırım için taziye ziyaret gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum