phishing

Özkaya’dan, Dinar’da 3000 kişiye İftar Yemeği

Özkaya’dan, Dinar’da 3000 kişiye İftar Yemeği

Özkaya’dan, Dinar’da 3000 kişiye İftar Yemeği
04 Haziran 2018 - 00:47

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili adayı Av.Ali Özkaya’nın düzenlediği iftar yemeğine 3000 kişiye iftar yemeği ikram edildi. Birlik ve beraberlik iftarına Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da kaıldı.

 

Cumartesi Pazarının kurulduğu alanda verilen iftar yemeğinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya bütün masaları gezerek halka kucaklaştı.

 

Vatandaşların, Ramazanını kutlayan ve hayırlı iftarlar dileyen Milletvekili Özkaya katılan herkese teşekkür etti.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde dualarla oruçlarını açan vatandaşlar, düzenlenen iftar yemeğine yoğun ve yakın ilgi gösterdi.

İftar yemeğinde konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Mübarek Ramazan ayında Dinarlı vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan son derece memnun olduğunu, hep birlikte Ramazan ayının güzelliklerinden nasiplenildiğini söyledi.

 

Bu ayda küskünlerin barıştığı, sevginin, huzurun egemen olduğunu hatırlatan Özkaya, “Bütün Dinarlı hemşerilerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Ayrılıkta azap birliktelikte rahmet vardır. Bu düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum