phishing

Özkaya Akharım'da Yağmur Duasına katıldı

Özkaya Akharım'da Yağmur Duasına katıldı

Özkaya Akharım'da Yağmur Duasına katıldı
20 Mayıs 2017 - 13:50

Milletvekili Ali Özkaya Sandıklı'nın Akharım Kasabası'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Her yıl Akharımda bulunan vatandaşların kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları kurbanı keserek gelen misafirlere ikram ettikleri ve gelenekselleşen yağmur duası bu yıl dikmen dede türbesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı.Yağmur duası Kasaba meydanında belediye önünde yapıldı.

Yağmur Duasına Akparti milletvekili Ali Özkaya,Akparti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet mahmut Saylık,Sandıklı İlgenel Meclis Üyesi Mehmet Utsal,Sandıklı ilçe milli eğitim müdürü Emin karaosman ve akharım halkı katıldı.

Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal Konuyu sosyal medya hesabından duyurdu. Ünsal;"Beldemizde Yıllardır Festival gibi düzenlenen Kasabamızın yüce gönüllü İnsanlarının kendi aralarında para toplayarak kurban kesip Dikmen dede Türbesinde Yağmur duasına Çıkılması bu sene hava şartlarının olumsuz olmasından dolayı Belediyemiz Meydanın da gerçekleşti. 

 Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Millet Vekilimiz Sayın Ali ÖZKAYA yağmur duası için yaptığımız davetimizi kabul ederek Bizleri her zaman olduğu gibi Şimdide Onu re etti. Sayın Vekilimize, Sandıklı Akparti İlçe Başkanımız Ahmet Mahmut SAYLIK beye, İl Genel Meclis Üyemiz Mehmet UTSAL beye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin KARAOSMAN beye, Muhtarlarımıza ve Bütün Misafirlerimize Bizleri Yalnız bırakmadıkları için Sonsuz Teşekkür ederim. Rabbim Yaptığımız ve Yapacağımız Duaları İzzeti Dergâhında Kabul etsin."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum