phishing

Özkal, “Mutlu ve güzel bir tatil dilerim”

Özkal, “Mutlu ve güzel bir tatil dilerim”

Özkal, “Mutlu ve güzel bir tatil dilerim”
19 Ocak 2018 - 18:12

 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ilk döneminin sona ermesi sebebiyle tüm eğitim camiasını tebrik eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hem öğrencilere hem de meslektaşları öğretmenlere güzel ve mutlu bir yarıyıl tatili temennisinde bulundu

 

Yarıyıl tatili dolayısıyla yazılı açıklama yapan AK Parti’nin eğitimci Milletvekili Hatice Dudu Özkal, öğretmen ve idarecilere Türkiye’nin geleceğine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Yarıyılın tamamlanmasıyla öğretmenlerin yarıyılı değerlendirerek, ikinci döneme hazırlanma fırsatı bulacağını ifade eden Milletvekili Hatice Dudu Özkal; “sıcak, güneş, yağmur, çamur, kar, kış demeden bütün zaman ve emeklerini öğrencilerimize harcayan vefakar ve cefakar meslektaşlarım öğretmenlerimize Türkiye’nin geleceği olan öğrencilerimize verdikleri değer ve emeklerden dolayı teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Öğrenci ve ailelere de tavsiyelerde bulunan Milletvekili Hatice Dudu Özkal; tatilin, öğrencilere de dinlenme ve kendilerini geliştirme için iyi bir imkanı tanıdığını söyledi. Öğrencilere tatilde hem dinlenme ve eğlenme hem de kendilerini geliştirme önerisinde bulunan Milletvekili Özkal, kitap okumanın eğlendirici ve dinlendirici bir etkinlik olduğunu hatırlattı. Tatilde öğrencilere ödev verilmediğini ifade eden Milletvekili Özkal, ailelerden çocuklarına karşı anlayışlı olmalarını istedi. Çocukların ailelerini örnek aldığını kaydeden Milletvekili Özkal sözlerini şöyle sürdürdü, “Öğrencilerimizin notları düşük ya da kırık olabilir. Bu süreçte kendilerini kırmadan, üzmeden eğitimin önemi anlatılmalıdır. Tatilde çocuklarımızla ilgilenerek, onlara örnek olarak ikinci döneme hazırlanmalarına yardımcı olabilirsiniz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum