phishing

Özkal kadınlara emeklerini kazanca dönüştürme tavsiyesinde bulundu

Özkal kadınlara emeklerini kazanca dönüştürme tavsiyesinde bulundu

Özkal kadınlara emeklerini kazanca dönüştürme tavsiyesinde bulundu
07 Şubat 2018 - 20:17

Milletvekili Özkal, Afyonkarahisar Belediyesi’nin el sanatları kursunu ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediyesi’nin kadınlara yönelik el sanatları kursunu ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal; tebrik ettiği kadınlara emeklerini kazanca dönüştürme tavsiyesinde bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen el sanatları kurslarına katılan kadınlar AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile birlikte ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kadınların hem kendilerini geliştirmeleri hem boş vakitlerini değerlendirmeleri hem de aile ekonomisine destek olabilecekleri imkanları değerlendirebilmeleri açısından el sanatları kurslarının son derece yararlı olduğunu ifade etti. AK Parti’nin kadın istihdamı ve kadın girişimciliğine yönelik pek çok destek ve projesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, kadınların yapacağı el emeği göz nuru ürünlerin iyi tanıtılması ve pazarlanması halinde söz konusu ürünlerin kadınlar ve ailelerin yanı sıra Afyonkarahisar ekonomisi ve turizmine de katkı sağlayabileceğini ifade etti.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin hemen her alanda olduğu gibi sosyal alanlarda da oldukça başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, el sanatları kursundaki kadınların oldukça başarılı çalışmalar yaptığını anlattı. Kursiyerlere elde ettikleri tecrübeleri ekonomiye kazanç haline getirmeleri tavsiyesinde bulunan Milletvekili Özkal, “hem ülke genelinde hem de kırsalda kadın girişimciliği ve istihdamını destekliyoruz. Bu konuda hükümetlerimizin çok önemli destekleri var. Termal turizmin başkenti olan ilimizde kadınlarımızın bu emeklerinin ekonomiye dönüşeceği girişimleri oluşturabilirsek hem turizmimizi geliştirmiş hem de kursiyerlerimizin ve ilimizin ekonomisi kalkındırmış oluruz” dedi

Kursiyerin el emeği göz nuru ürünlerini inceleyerek kadınlarla sohbet eden Milletvekili Özkal, kadınların talep ve isteklerini de dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum