phishing

Özkal Emirdağ'da

Özkal Emirdağ'da

Özkal Emirdağ'da
24 Ocak 2017 - 16:18

 

Özkal Emirdağ'da

Akparti Afyonkarahisar milletvekili Hatice Dudu Özkal Yeni anayasa referandumunu anlatmak için partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen konferansa katıldı.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Emirdağ Yurt Müdürlüğü Kız öğrenci yurdu konferans salonunda Saat 14:00 da gerçekleşen konferansa çok sayıda vatandaş katıldı.
Katılımın yoğun olduğu Konferansın açılış konuşmasını Akparti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu yaptı.Koyuncu yeni anayasa değişikliğinin halk oylamasından geçerek yasalaşması için Emirdağ teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışacakalarını söyledi.
Koyuncu'nun konuşmasından sonra kürsüye gelen milletvekili Hatice Dudu Özkal yapılacak olan değişikliğe ilişkin katılımcılara bilgiler verdi.Özkal yapılacak olan değişikliği anlattıktan sonra salondan gelen sorulara da cevap verdi.
Hatice Dudu Özkal ile birlikte programa katılanlar Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.Hastanede yatan tüm hastaları ziyaret eden Özkal ve beraberindekiler daha sonra Emirdağ esnafını da ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
Hatice Dudu Özkal ile birlikte Emirdağ programına İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven.İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak,Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ile Emirdağ ilçe yönetim kurulu üyeleri, Emirdağ kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin yanısıra il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum