phishing

Özkal : Büyük hedeflere; ülkemizi, gençlerimiz ve çocuklarımız taşıyacak.

Özkal : Büyük hedeflere; ülkemizi, gençlerimiz ve çocuklarımız taşıyacak.

Özkal : Büyük hedeflere; ülkemizi, gençlerimiz ve çocuklarımız taşıyacak.
23 Nisan 2018 - 00:38

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), Türk halkının ölüm kalım savaşı verdiği en zor, en sıkıntılı günlerde kurulduğunu hatırlattı. TBMM’nin kuruluş gününün çocuk bayramı olarak kutlanmasının önemine değinen Milletvekili Özkal, “ülkemizin ve aziz milletimizin geleceği çocuklarımız başta olmak üzere tüm milletimizin bayramını kutlarım” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasını sağlayan birlik ve beraberliğin, İstiklal Mücadelesini de zafere ulaştırdığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; TBMM’nin kuruluşunun, Türkiye’nin kurtuluşunun habercisi olduğunu söyledi. Büyük Taarruz sırasında Kocatepe’den İzmir’e Türkiye’nin kurtuluşunu sağlayan ordunun tarihe TBMM orduları olarak geçtiğini hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, “Türkiye’yi işgalden bağımsızlığa taşıyan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi çerçevesinde, demokratik Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Zor şartlar ve imkansızlıklarla kazanılan Cumhuriyetimizi ve Milli Egemenliğimizi, çocuklara hediye eden ilk Meclis; vatan ve millet sevgisinin simgesi, birlik ve beraberliğimizin timsali olmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz; bugün de aziz milletimizin, refahı ve mutluluğu için çalışmaya, aydınlık ve güçlü yarınlarımızın hazırlayıcısı olmaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

TBMM’nin kurulduğu günün çocuklara bayram olarak kutlanmasının, Türk çocuklarına olan güvenin göstergesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, TBMM’nin başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm Türk Milletine iyi bir gelecek sunmak için çalıştığını söyledi. Türkiye’nin AK Parti iktidarında her alanda yakaladığı büyük gelişim ve dönüşümü, bugünün çocuklarının çok daha ileri taşıyacağına inandığını ifade eden Milletvekili Özkal, son yıllarda hükümet bütçesinden en büyük payın çocukların eğitimi amacıyla milli eğitime ayrıldığını hatırlattı. Bugünün çocuk ve gençlerinin Türkiye’yi büyük hedeflere taşıyacağını belirten Özkal, “Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Ak Parti iktidarında kendi helikopterlerini, tanklarını, silahlarını üreten, dünyada yeniden söz sahibi bir ülke haline gelmiştir. Ülkemizin önünde 2023 başta olmak 2053 ve 2071 gibi önemli hedefler bulunuyor. Bu büyük hedeflere; ülkemizi, gençlerimiz ve çocuklarımız taşıyacak. Bugünün çocukları; Çanakkale’de dünyanın en büyük ordularını durduran, ülkemizi düşman işgalinden kurtaran dedelerinin, cepheye giderken; ‘beklemesinler’ ve ‘hedef kızıl elma’ diyebilen kahraman babalarının ve amcalarının izinden gidecek, ülkemizi mazlum milletlerin umudu olmaktan kurtarıcısı olma noktasına taşıyacaktır. Bugün bizlere düşen görev ise; onlara bu büyük hedefleri gerçekleştirmelerini sağlayacak eğitimi, ortamı ve imkanları yaratmaktır” ifadelerini kullandı.

Çocukların nezdinde tüm Türk Milletinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Özkal sözlerini şöyle tamamladı, “Milli mücadeleyi sevk ve idare eden ilk Meclisimizin tüm milletvekillerini ve ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal’i, bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98’inci kuruluş yıldönümü ile başta çocuklarımız olmak üzere aziz milletimizin; bayramını en içten, en kalbi duygularla kutluyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum